2777
2789

هر سری زنگ میزنم حال احوال کنم اخلاقمون باهم نمیسازه حرصم میده 

هم اینکه حامله ام عصبی میشم

خودش ارث پدریشو دو دستی داده بع داداشش که وعضشون خیلی خوبه همش میگفت ما دخترا ارث نمیگیریم از بابامون رومون نمیشه زشته فلانه

بعد داداشمو انقد پرو تربیت کرده از الان میگه به مامانم این دخترات مثل تو نیستنا ازم ارث میگیرن ازم دعوا میشه من یه قرون به داماد نمیدم بیاین همه چیزو بزنید به نامم

بعد رفته به بابام گفته بیا به دخترات سهمشونو بده 

انتقاد بدم اومدم از این حرف انتقاد عصبی شدم داد زدم تو خودن روت نمیشه به داداشت حرف ارث بزنی بعد به بابای زنده من چجوری روت میشه از این حرفا بزنی خجالت حالیت نیست انقد دو رو نباش اگه به فکر ما هستی برو تا داداششت زندس ارثتو بگیر ازشون حالا برا ما ارث بده شدی مارو به جون هم میندازی حالا که بابام زندس

انقد داد و بیداد شد تلفن و قطع کرد روم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش بهش فکر نکن بارادری واسه بچه خوب نیست نمیدونم شربت گلاب واسه باردار بد یا نه ولی من هر وقت شربت گلاب بخورم یا به صورتم بزنم آروم میشم امتحان کن برو یه دوش بگیر آروم بشی هم کار مادرت بد بود هم تو زود عصبی شدی عزیزم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
نمیدونم دیگه دوست ندارم تلفن کنم بعد میگن چرا نیستی 

اشکال نداره مادرته تو کوتاه بیا اگه کسی جز مادرت بود میگفتم اهمیت نده مادرت فرق میکنه والا اکثر مادرا پسر دوستن چه میشه کرد اینجوری فکر کن خداروشکر الان مادرت سایه اش بالاست دیگه الان داره جون نمیشه که مادرت پس بیشتر هواشو داشته باشه 

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊