2777
2789
عنوان

این شرایط فرهنگیان درسته یا نه

77 بازدید | 5 پست

درسته که باید هم توی کنکور سراسری ثبت نام کنیم و هم فرهنگیان؟

من میخام فقط توی فرهنگیان ثبت نام کنم نیاز هست که توی کنکور سراسری هم ثبت نام کنم؟؟

مورد دوم اینکه من دانشجو ترم سه کاردانی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد هستم, باید انصراف بدم تا بتونم ثبت نام کنم؟ اگه انصراف ندم مشکلی پیش نمیاد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گفتن که هم باید سراسری ثبتنام کنی که اگر فرهنگیان قبول نشدی اونجا حداقل ی رشته ای باشه بتونی بخونی.

درضمن اگر جایی قبول بشی چون دانشگاه دولتی هسی خود به خود انصرافت از دانشگاه قبلیت زده میشه چون همزمان که نمیتونی بری دوتا. دانشگاه مختلف

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
بله گفتن که هم باید سراسری ثبتنام کنی که اگر فرهنگیان قبول نشدی اونجا حداقل ی رشته ای باشه بتونی بخو ...

خب منی که فقط تربیت معلم میخام 

همون فرهنگیان کافی نیس مگه؟

حتما باید سراسری هم ثبت نام کنم؟🥲

منم شنیدم مطمعن نیستم میتونی دفترچه راهنمای  ثبتنام رو بخونی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐