2777
2789
عنوان

چجوری براشوهراتون ناز میکنید وعشوه میاید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 20694 بازدید | 291 پست
نپتون روهم واسه من توضیح بده🤣

نپتون با یه تیر دوتا نشون زدنه

یقه رو باز بذاری دامن کوتاه هم بپوشی

بعد نپتون بکشی

همه جا میلرزه🤣

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

اونجوری که میفهمه خودم از قصد اونکارو کردم بیاد سمتم میخوام نفهمه ازقصدبوده ولی دیوونه ام بشه

یه ارایش ملایم ولی خفن بکن

موهات رو اگر باز دوست داره باز اگر بسته دوست داره ببند

یه لباس خواب دلبرونهههه قرمززززززز ترجیحا ساتن

برو ب استقبال🤣

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ارایش ملایم ولی خفن بکن موهات رو اگر باز دوست داره باز اگر بسته دوست داره ببند یه لباس خواب دلب ...

لباس خواب ندارم 😂😂😂😂

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
مهمونی بگیر خانواده خودتو دعوت کن یا همسرت مجبور میشه آشتی کنه 

نه نمیخوام اشتی کنم که وگرنه اون از خداشه من یه لبخند بزنم انگار به خرتیتاب دادن میخوام دیوونم شه ومحل نزارم بهش

لباس خواب ندارم 😂😂😂😂

برو بخر دخترررررر

اینا خیلی به کار میاداااا

برای جذب کردن عالیه

اگه برای اصل کاری مشکل دارین، شیاف جذبی بگیر هم تنگی هم از بین بردن عفونت هم خوشبویی اون منطقه رو یجا داره

روتین انجام بده با ژل مخصوص شستشو بده خودتو 2 یا 3 بار در هفته

اگر پوستت خوب نیست داروی گیاهی بخر پوستت رو عالی کن

اندامت اگر بده برو باشگاه ورزش کن

لباس خواب هم حتما بگیر

ای خدااا همون قهر باش 😂🤗

پاشم برم حموم اول بیام سشواربکشم موهامو اتوکنم یه ارایشم بزنم لباس موندم چی بپوشم وقت تنگه پاشم تا نرسیده 😂😂😂😂

پاشم برم حموم اول بیام سشواربکشم موهامو اتوکنم یه ارایشم بزنم لباس موندم چی بپوشم وقت تنگه پاشم تا ن ...

نتیجه رو حتما اطلاع بده ما هم خوشحال شیم از قدرت مشاورمون  

برو بخر دخترررررر اینا خیلی به کار میاداااا برای جذب کردن عالیه اگه برای اصل کاری مشکل دارین، شیا ...

تنگی روکه خودم دارم پرده ام حلقوی بود دوروز باهم نباشیم دوباره مثل اول میشه پوستمم صافه وسفیدم اصلا لک و جوش ندارم سنمم کمه چهره امم متوسط روبه بالا بدنیستم هیکلمم توپرم ولی خودمم راضی نیستم ازهیکلم باشگاه رفتم درست نشد رژیم اصل کاره برامن جواب میده که اونم کم وبیش رعایت میکنم نمیدونم چرا حس میکنم لباس خواب اینا براشوهرم اهمیتی نداره