2777
2789
عنوان

امروز از اون روزاس که

98 بازدید | 9 پست

بچهام انقدر اتیش سوزوندن که توانی برام نمونده

خدایا خودت انرژی مو زیاد کن

دختره که از صبح صدتا خرابکاری کرده.

یواشکی ده تا دونه موز پوست کرده!اخه چیکارش کنم؟تو کتاب داداشش خط خطی کرده.تو شلوارش کثیف کاری کرده.هی با شیشه اب رو سرامیک اب ریخته و من تی کشیدم رو دسته مبل بالا رفته و پریده و با جیغ موهای من و داداششو پرپر کرده.ظرف غذاشو رو زمین خالی کرده...اخه اینهمه خرابکاری تو نصف روز؟ب زور خابوندمش با گریه و جیغ جیغ زیاد😢😢😢

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خدا حفظش کنه 

ممنونم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم

سلام عزیزم یک تاپیک پارسال زده بودید که پسرتون چندبار از اول مهر سرما خورده ،میخاستم بدونم آخرش چکار کردید که دیگه سرما نخوره

پسر من تو ۴۰ روز گذشته این دفعه سومه که سرفه هاش شروع شده ،۲دفعه پیشش که بردم آنتی بیوتیک دادن ولی فقط یک هفته خوب بود دوباره شروع میشد

سرفه هاش خلطی هم هست

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
سلام عزیزم یک تاپیک پارسال زده بودید که پسرتون چندبار از اول مهر سرما خورده ،میخاستم بدونم آخرش چکار ...

سلام.

کل سال درگیر بودیم.دخترمم ازش میگرفت.

یعنی تو ی ماه سه بار سرمامیخوردن

تا اخر اردیبهشت همین روال.مدرسه ک تعطیل شد خوب شد.

باز از مهر شروع شده😧

پارسال دکتر همجوره تقویتی داد.

ایمنویس و ویتامین. سی.

خودمم مدام درحال امیوه گیری و.... ولی چون دکتر گفت بدنش تو محیط استریل  خونه بوده.ویروس نگرفته حالا مدام میگیره.فقط در صورت تب گفت انتی بیوتیک بده.اگ تب نداره فقط دیفن و سرماخوردگی.

گفت بدنش کم کم مقاوم میشه ب ویروس

پارسال انواع ویروس گرفت

ولی امسال یکم از پارسال بهتره.

تو یک ماه دوبار یا یک بار مریض میشه.

الانم باز جفتشون سرماخوردن😟😩

پارسال دکتر همجوره تقویتی داد. ایمنویس و ویتامین. سی. خودمم مدام درحال امیوه گیری و.... ولی چون دک ...

هر وقت که سرما میخوردند دکتر میبردینشون؟؟

آزمایش چکاب ندادین ؟

من خیلی میترسم میگم نکنه دور از جون ریه هاش طوری شده ک اینجوری میشه .آخه هنوز تازه یک هفته ست که داروهاش تموم شده که خوب شد .باز بعد یک هفته دوباره اینطوری شده

اینطوری که بدنشون خیلی ضعیف میشه مدام مریض باشن 😭

هر وقت که سرما میخوردند دکتر میبردینشون؟؟ آزمایش چکاب ندادین ؟ من خیلی میترسم میگم نکنه دور از جون ...

کل پارسال وضعمون همین بود.

ن فقط پسرم.کل کلاسشون همین بود.با اینکه همشون ماسک داشتن.

امسالم همینطور.

پارسال اره.ب محض مریضی دکتر بود.هفته ایی یبار دوبار دکتر میرفتیم!چون بچه کوچیکم هم میگرفت

امسال دیکه اگ تب نکنه خودم شربت سرماخوردگی و دیفن و استا مینفن میدم.

اگ تب کرد دکتر میبرم انتی بیوتیک بده.

از اول مهر دو شیشه انتی بیوتیک خورده.

پارسال ماهی یبار انتی بیوتیک میخورد😢😢لاغر شده بود

شربت تقویتی هم خیلی موثر نیست.کل پارسال دادم.

فایده نکرد.

فقط با تغذیه قوی پیش برو.

گوشت و شیر و مغزجات و میوه.دو سه سال اول تند تند مریض میشن.کم کم بدنشون مقاوم میشه

خوده  دکترمتخصص گفت پسرم کلاس اوله کل سال سرماخوردست!

شربت تقویتی هم خیلی موثر نیست.کل پارسال دادم. فایده نکرد. فقط با تغذیه قوی پیش برو. گوشت و شیر و ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی❤

دکتر گفت باید حتما واکسن آنفولانزا رو میزدی

حالا انشالا سال دیگه