2777
2789
عنوان

جاریم بهم گفت مثل غولی

3586 بازدید | 94 پست

بچه ها من یه جاری بزرگ داشتم خیلی خوب بودیم باهم خیلی زیاد بعد یه بار خونم بود خواهرزاده هام که همسن خودم هستن اومدن خونمون من قدم ۱۷۳وزنمم اون موقع ۸۰بود بعد خواهر زاده هام ریز نقشن و قداشون ۱۶۴لاغرن بعد که اونا رفتن برگشت بهم گفت تو مثل غولی گنده بیش از حد بزرگ حد استانداردت بزرگی من خیلی دلم شکست هیچی نگفتم بهش از اون به بعد هم زیاد باهاش صمیمی نشدم طوری شد که دیگه کم کم رفت و آمد و کم کردم باهاش آخه همیشه زخم زبون میزد بهم یه بار بچم یکسالش بود دستش رو کرد داخل برنجی که میخورد بادستش خورد بهم گفت خاک بر سرت با این بچه تربیت کردنت بعد دختر ۳ساله خودش جلوی شوهر خواهر شوهرم و بچه های جوونش و منو همسرم شلوارش رو در آورد و رفت دستشویی منم هیچی نگفتم بهش خیلی بهم حرف میزد الان چند ساله رفت و آمد ندارم باهاش خیلی بهم زنگ زد گله کرد که نمیای و فلان منم بچه ها رو بهانه کردم فقط پارسال عمل کرده آپاندیس.. رفتم عیادتش کلی ذوق کرد ولی منم سریع برگشتم چون تا صمیمی بشه دوباره حرفهای زشت میزنه بهم چون پونزده سال ازم بزرگتره منم جواب نمیدم بهش.. اصلا بهتر رفت و آمد نباشه

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مطمئن باش حسرت قد و هیکلت رو میخوره که اینجوری میگه 

قد بلند آرزوی خیلیاست و یکی از ملاک های زیباییه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فکر میکنم حسادت میکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اشتباه میکنی یبار بشوریش دیگه حرف مفت نمیزنه و میفهمه حد و مرزی داری برای خودت

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

:/// چقدر بیشعور و بی شخصیت :||| 

کاش یبار جوابشو می‌دادی 

ولی دیگ رفت و آمد نکن ،دلت نسوزه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

حرفاش فقط نسنجیده و از روی بی عقلیه. منظوری پشت حرفاش نبود بنظرم و واسه آرامش،خودت همین فاصله خوبه ، همون سالها بهش میگفتی حرفاش رو شاید تغییر میکرد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••