2777
2789

تازه اومدن دو واحد بالا تر ما خریدن از ساعت ۸ صبح معلوم نیست دارن چیکار میکنن سرامیک میکَنَن ، دریل کاری میکنن چیکار میکنن نمیتونم بخوابم چند شب پیش تا ۱۲ شب سرو صدا میکردن بخدا من ساعت ۴ کلاس دارم صبح سر کلاس آنلاین بودم خستم چشام خسته س تو گوشی بودم خواستم بخوابم نمیتونم بخوابم خیلی خستم نمیتونم چشامو بذارم رو هم تا یکم چشام گرم میشه یا کارگرا در ساختمون میکوبن به هم میپرم بالا یا اصلا نمیشه حتی چشا آدم یکم گرم بشه 

امروز مجازی بود امتحان نگرفت دبیرم ولی امتحان داشتم اگه حضوری بود دیروز تا شب بودن نمیتونستم درس بخونم 

دلم برا خواب تنگ شده 

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم کار اینجوری بیصدا نداریم ،طولانی شد بگید ساعتی کار کنند که اذیت کننده نباشه

آخه ظهر ساعت ۱ نیم اینا باید تموم کنن 

نمیدونم دارن چیکار میکنن ولی دارم دیوونه میشم بس سرو صدا کردن

محترمانه تذکر بده یا با مدیر مجتمع صحبت کن عزیزم...حق داری باید صبح شروع کنن نهایت ۱ظهر تمام از اونور ۶غروب تا ۹شب

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
محترمانه تذکر بده یا با مدیر مجتمع صحبت کن عزیزم...حق داری باید صبح شروع کنن نهایت ۱ظهر تمام از اونو ...

ببین بخدا من نمیگم باز ساز یا هر کاری که دارن میکنن انجام ندن 

ولی کارگرا میتونن جوری در ساختمون نبندن کل ستونا خونه بلرزه یا میتونن ساعت ۱ نیم حداقل تموم کنن بخدا چند شب پیش تا ۱۲شب بالا سرمون داشتن دریل کاری نمیدونم چیکار میکردن بعدم که میخواستن حدود ۱۰ ۱۱ تا مرد تو راه پله اینقدر بلند بلند حرف میزدن  گریم گرفت نمیتونم بخوابم 

منم از دست همسایمون کلافه شدم بابا اگه حوصله بچه ندارین چرا بچه میارین که بعد همش بفرستینش خونه بقیه ...

هر کی یه جور اذیت میکنه بخدا

هر کی یه جور اذیت میکنه بخدا

والا من بچمو خونه مامانم نمیزارم میگم اذیت نشن بعد این خانم اصلا فکر نمیکنه که این کارش منو اذیت میکنه خودش حالش از بچش بهم. میخوره میفرسته خونه من تانفس راحت بکشه نفس منو بند میاره

والا من بچمو خونه مامانم نمیزارم میگم اذیت نشن بعد این خانم اصلا فکر نمیکنه که این کارش منو اذیت میک ...

نباید بچه بیارن وقتی از بسش بر نمیان

ببین بخدا من نمیگم باز ساز یا هر کاری که دارن میکنن انجام ندن  ولی کارگرا میتونن جوری در ساختم ...

حق کاملا با شماست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)