2777
2789
عنوان

یعنی من حاملگی خارج از رحمی دارم؟

62 بازدید | 22 پست
22 آبان پری شدم این ماه لترزول خوردم شبی یکی و روز دوازده که رفتم سونو دکتر گفت تخمک آزاد شده کارم به امپول نکشید 3 آذر تخمکگذاریم بود و اکه الزاما14 روز بعد اون پری باشه 17 آذر باید پری می شدم که نشدم و 18 اذر بی بی چکم مثبت شد کمرنگ بود ولی + روز 20اذر رفتم آز بتا 148 بود دکتر گفت کمه 23 آذر تکرار کردم 670 بود باز گفت کمه و برای 28 آذر باز آز نوشته تو اینترنت خوندم که ممکنه حاملگی خارج رحمی اینجوری باشه ولی من لکه بینی ندارم و دل درد در حد روزای قبل پری دارم پو تپش قلب نبضم به 100 تا هم می رسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم خوبه عزیزم امان از دست این دکترا هر دو روز باید بتا دو برابر بشه که شده چرا گفته کمه حاملگی خارج از رحم همراه با لکه بینی و درد شدید یک طرفه هست
خدا جونم ممنون که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی،کوچولوم رو به تو سپرد م و بیمه 
سیمین من مشکل باروری نداشتم فقط گفتم قصد بارداری دارم و شش هفت ماهه نشدم دکتر گفت بیا لترزول بخور قرار بود 13 پری برم سونو که برام امپول بنویسه 12 رفتم و تخمک ازاد شده بود
خیلی نگرانم ولی با حرفای بچه های اینجا آروم میشم دکتر گفت دو برابر شدنش یعنی جنین زنده است و ربطی به داخل بودن و خارج بودنش از رحم نداره ممکنه تو لوله رحمی زنده باشه یا جایی دیگه