2777
2789

پسرم پیش دبستانیه هرروز واسش خوراکی سالم می‌زارم مسعول پیش دبستانیشم به نظر میاد شغل دومش بوفه داریه کلی چیز میز بش می‌داده و تودفتر می‌نوشته امروز گفتم پسر من چیز برداشته از بوفه حساب کنم دیدم دفتر وباز کرد 

منم کلی تعجب گفتم اینارو همه برداشته گفت اره کارتو بش دادم حساب کنه ولی با دلخوری گفتم پس خوراکی های خودشو چیکار کرده هروز واسش میزارم چون باناراحتی گفتم الان اعصابم خرده میگم فک نکنه خسیسم نظر شما چیه؟

البته اینم بگم آخرشم خیلی تاکید کردم دیگه چیزی بش ندید خودم واسش میزارم

بهتره به بچه کمی آزادی عمل بدی کارت اونجا اشتباهه که بگی بهش چیزی نده

واسش خوراکی و پول بزار بگو هر چی خواستی با پولت بخر از بوفه قرضی نخر

بچه قراره بره تو اجتماع

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما خوراکی نزارید براش 

اجازه بدید بچه ها اجتماعی و همرنگ جماعت بار بیاد

تافته جدا بافته بودن از اجتماع طردش میکنه

ما هم خودمون دانش اموز بودیم یه زمانی و دوست داشتیم از بوفه هله هوله بخریم بخوریم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه سوال یعنی اصلا بهش پول نمیدی؟,ببین بعضی وقتا بچه ها میبینن دوستشون خوراکی مبخرن اونم دوست داره بخره و مثل دوستاشبخوره 

خواهرشوهرمن یه دخترش ابتداییه یه دخترش پیش دبستان هر روز که تغذیه می‌ذاره براشون پولشون هم میده که اگه چیزی هوس کردن بخرن در کنارش داره پس انداز هم یادشون میده 

کار بدی نکردی زندگی خود ادمه به بقیه ربطی نداره  کار خوبی کردی گفتی بهش دیگه چیزی نده چیزی جز ...

تا ابد که نمیشه بچه رو اینطور بزرگ کرد و مانعش شد 

خوراکی سالم خوبه ولی رشد و سلامت روانی و فکری و استقلال و تشخیص درست از غلط هم مهمه

اینکه بگی بهش چیزی نده درحالیکه بقیه میتونن از بوفه بخرن اعتمادبنفس و عزت نفس لچه رو داغون میکنه وقتی مجبوره خوراکییییی خونگی و سالم بخوره فقط

من همه چی برام بچه ام میزام چیزای که خودش دوست داره از فروشگاه میخره ولی بهش پول هم دادم یه وقتی هوس کرد بگیره ولی بهش گفتم بری تو صف بوفه زنگ تفریحت تموم میشه 

دیگه خودش نمیره تو این چند ماه یه بار گفت مدرسه مارکارونی میده بهش پول دادم گفت خواستی بخر ولی نخریده 

فروشگاه میبرمش چرخ رو بهش میدم میگم واسه مدرست خرید کن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
خب شما خوراکی نزارید براش  اجازه بدید بچه ها اجتماعی و همرنگ جماعت بار بیاد تافته جدا بافته ب ...

من بیشتر اینکه بدون اجازه خرید کرده و اینکه مدیرشون من بتمن هماهنگ نکرده وقرض گرفتن بچه رو بد عادت می‌کنه ناراحت شدم ولی منظورم و به خانمش نرسوندم ناراحتم

تا ابد که نمیشه بچه رو اینطور بزرگ کرد و مانعش شد  خوراکی سالم خوبه ولی رشد و سلامت روانی و فک ...

بچه پیش دبستانی هنوز اون قدر بزرگ نشده که این مفهوم رو درک کنه 

باید کنترلش کرد نه محدود. کم کم که بزرگ تر شد آزادی عمل بهش داد 

قرار نیست با ول کردن بچه به حال خودش بزرگش کرد رفتار بد رو اینطوری یاد میگیره

من بیشتر اینکه بدون اجازه خرید کرده و اینکه مدیرشون من بتمن هماهنگ نکرده وقرض گرفتن بچه رو بد عادت م ...

فردا برو بگو پول میدم بهش خواست خرید کنه بهش بدید این قرضی بودنه نگرانم رو تربیتش اثر بزاره ....این رو آخرش با خنده بگو

من همه چی برام بچه ام میزام چیزای که خودش دوست داره از فروشگاه میخره ولی بهش پول هم دادم یه وقتی هوس ...

منم دقیقا این کارو میکنم از فروشگاه میخرم با سلیقه خودش 

والا اگه ماکارونی بدن بوفشون خودم استقبال میکنم