2777
2789

هفته ۳۷ و دو روز رفتم سونو گفت وزن بچه ۳ کیلوئه، هفته ۳۲ که رفتم خیلی خوب بود ۲۲۰۰ نمی دونم چرا وزن نگرفته، هفته بعد نوبت سزارین دارم، می ترسم سونو خطا داشته باشه خیلی ریز دنیا بیاد😭😭😭😭

اینم بگم داروهای رو از اول ماه۹قطع کردم اس۸۰ و شیافت پروژسترون

ببخشید عزیزم میشه بگی هفته ۱۸ طول سرویکست چند بود

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

3 کیلو خوبه دیگه وزن نرمال 3.300 هست ک تااون موقع بیشتر از 3300 هم میشه  مگه میخوای رستم بزایی ...

بخدا ۳۳۰۰ راضی ام دنیا بیاد می ترسم کمتر ۳ باشه، سونو خطا داره، از دیروز اشک من بند نیومده🥺

بخدا ۳۳۰۰ راضی ام دنیا بیاد می ترسم کمتر ۳ باشه، سونو خطا داره، از دیروز اشک من بند نیومده🥺

😐😐😐😐مثلا اگر ۲۹۰۰بدنیا بیاد چه اتفاقی میفته؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه هیچ مشکلی نیست اصلا وزن بالا 2 کیلو خوبه 

این گریه ها بچه رو اذیت میکنه الکی گریه نکن 

بعدم چیزای شیرین و مقوی کبابی و اینا بخور

لبنیات بخور دلستر کباب بستنی دوغ اینا بخور وزن بچه زیاد بشه ولی 3 خوبه ک دو هفته دیگه 3500 میشه  ...

پنج روز وقت دارم تا سزارین، باورت نمیشه من چقدر خوردم اینایی که نوشتی رو چون از اول سزارین میخواستم برای وزن گیری کوتاهی نکردم، کباب، دوغ، بستنی، ابگوشت میوه و آب میوه طبیعی