2777
2789
عنوان

شکاف کام

1468 بازدید | 44 پست

سلام صبحتون بخیر

پسرم یکسالشه وقتی به دنیا اومد دکتر که معاینه ش کرد متوجه شد ته حلقش یه شکاف خیلی کوچیک داره که اصلا تو سونو نشون نداده بود

خلاصه دکترش گفت تا یکسالگیش باید صبر کنیم بعد عملش میکنه.حالا قراره سه شنبه هفته اینده عمل بشه من خیلی نگرانمو استرس دارم.بخصوص بیشتر واسه لحظه ای که میخان ببرنش اتاق عمل چون خیلی به منو باباش وابسته شده بغل غریبه ها نمیره. همش فکرم درگیره. کسی هست که تجربه داشته باشه؟بهم بگه بعد عمل اوضاع بچه چطوری میشه؟ خیلی نیاز دارم یکی که مثل من همین مشکلو داشته باهام حرف بزنه چون بهتر درکم میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرزاده منم یه سالشه قراربود عمل شه برا دندونش اصلا نشد بی هوشش کنن از بس گریه کرد عملش کنسل شد ایشالا که پسرت چیزیش نمیشه 

یه جایایی باید وه خدا گت...عه تو سیچی چنی میکی😞

سلام عزیزم نگران نباش انشالله خوب میشه.

چیزنگران کننده ای نیست فقط کاش بذاری یکم دیگه بزرگتر بشه بعد عمل کنی

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
سلام عزیزم نگران نباش انشالله خوب میشه. چیزنگران کننده ای نیست فقط کاش بذاری یکم دیگه بزرگتر بشه بع ...

ببین خواهر منم همینطور بود، مثل بچه ی شما وقتی نوزاد بود عمل شد، عملش خداروشکر راحت بود ولی بعدش بعد بس که جیغ زد و گریه کرد بخیه هاش باز شد و هیچی به هیچی

دیگه گذاشتیم بزرگ و فهمیده که شد دوباره عملش کردیم و الان خداروشکر خوبه

ولی اگر سعی کنی هرطور شده آرومش کنی که خیلی جیغ نزنه عمل تو نوزادی رو پیشنهاد میکنم

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
اسی شکاف کام مگه مال لب نیست

هر دوش مثل همه ولی یکی نیست، اون شکاف رو لب هس این شکاف روی کام

دخترمنم ۱ سالشه  ی طرف دماغش یکم  تورفتگی داره تو سونو معلوم بود فک کردن اون بیماری ک شبیه هم هستن اونو داده ولی امینو سنتز گرفتم وخداروشکر سالم بود بعد ک متخصص دید گف فقط باید بزرگ بشه وعمل کنی الان نمیشه من دوس داشتم نوزادی عمل کنه مبادا تو مدرسه مسخرش کنن

گفتن میخواسته لب شکری بشه خدابهتون رحم کرده

اسی شکاف کام مگه مال لب نیست

موقعی که جنین داره تشکیل میشه به هر علتی که هنوز معلوم نشده گاهی وقتا کام کامل بهم نمیرسه.گاهی وقتام کامل باز میمونه که به شکاف لبم منجر میشه.بعضیا کلا تا پشت لثه کامشون بازه بعضیا به لبشونم میرسه متاسفانه .

خداروشکر پسر من آخر کامش که به زبون کوچیکه ختم میشه بازه البته زبون کوچیکشم بهم نرسیده که باید عمل بشه. خیلی واسه مادر سخته هم غصه داره هم شیر دادن و نگهداری از این مدل بچه ها خیلی سخته خدا به همه مامانایی که بچشون مشکل داره کمک کنه.

توبارداری دارویاچیزی مصرف کردین که باعث شکاف کام شده؟

نه علتش معلوم نیس یه جهش ژنتیکیه

البته من تا ۲ ماه نمیدونستم باردارم هم فولیک اسید مصرف نکردم هم مامانم یه بیماری داشت خیلی از لحاظ روان روم فشار بود و یکی دیگه ام شاید آب هویج و جیگر خوردم که واسه جنین ضرر داره.

ولی دکتر گفت معلوم نیس هزار تا دلیل داره.حتی استفاده از لوازم آرایشم شامل میشه