2777
2789
عنوان

خواب هوو

174 بازدید | 12 پست

بچه هااا صبح خواب دیدم چون نمیخواستم بچه دار شم و انگار شوهرم سرباز بود گفته بودن زن دوم بگیره سربازیش میبخشیم و اینا راضی شدیم زن دوم بگیره. بعد زنه اومده بود خونه م شبیه دختری از فامیل بود ک همیشه عین جاری رفتار میکنه باهام و خیلی مارموزه. توی خوابمم سیاست داشت. دعوامون شد گفتم شوهرم بیاد میگم بندازتت بیرون خستم کردی. رفتم دم در زنگ بزنم شوهرم اومد درو بست و رام نداد بعدا رفتم خونه مادرشوهرم ‌ شوهرمم گفت بیخود کرده میرم میندازمش بیرون‌ رفت پیشش و بهم زنگ زد گفت تو خیلی بهش حرفای بدی زدی و دعواش کردی اون حق داشته و تقصیر توعه‌ و نیومد دنبالم. توی خوابمم مادرشوهرم اینا داشتن اهنگ میخوندن و خوشحال بودن به من محل نمیدادن توی شهر غریب تنها و بیکس شدم خیلی حس بدی داشت خوابممم. حتی پلیسم نمیومد. اوناهم توی خونه من و با جهاز من بودن تازه گفتن میخوان بچه دارم بشن😐اعصابم از خوابم خرابه بنظرتون تعبیرش چیهههه. شوهرم از سر کار بیاد پوستشو میکنم. 🥺🥲

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

خون شوهرت حلاله😂😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب فیلم یوسف ندیدی احیانا ؟😁

نه🤣🤣🤣حالم بده نخندون منو

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
پیشاپیش خوب تنبیه ش کن  حالا شاید بگه آش نخورده و دهن سوخته؟! بگو همین که فکر کردی آش بخوری خ ...

🥺بدتر از همه اینا چرا هووم باید اون دختره باشه. البته شوهر داره راه دورم هست کاری نمیکنه ولی ازش خوشم نمیاد همیشه با سیاست تو فامیل خودشو خوب نشون میده

😆😆😆عزیزم خواب بوده دیگه  بنده خدا تو این گرونی مگه مریضه بره یه زن دیگه بگیره ؟

مریض نیست دیشبم خیلی باهم خوب بودیم. ولی چرا توی خواب طرف اونو گرفت😐چطور جرعت کردن منو بندازن بیرون

مریض نیست دیشبم خیلی باهم خوب بودیم. ولی چرا توی خواب طرف اونو گرفت😐چطور جرعت کردن منو بندازن بیرون

هیییی😣😣😣مردا همینطور هستن همشون بی معرفتن 

😁😁😁😁😁😁🥰🥰🥰🥰

هیییی😣😣😣مردا همینطور هستن همشون بی معرفتن  😁😁😁😁😁😁🥰🥰🥰🥰

پس بذار بیاد خونه پوستش کنده س