2777
2789
عنوان

سلام خانوم های اقدامی بیایین

102 بازدید | 15 پست

دکتر ی دوره لتروزول داد بعد از 3 دوره مصرف شد کیست، دیگه بعدش نداد، الان دکترمو عوض کردم باز لتروزول داد، میترسم کیست بیارم، بهشم گفتم گفت روز 8پریود بیا سونوت کنم

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین احتمالا عوارض داشته اوایل، منم اینجوری بودم بعد از یه هفته خوب شدم 

یعنی چی؟ اخه تخمک پاره شد شد کیست 4 سانتی!!! بعد یک ماه قرص Hdخوردم تا رفع شد، یعنی نابود شدماااااا،

حالا این دکتره اصلا حرفمو گوش نداد، باز همونارو داده، متفورمین داده و لتروزول

به همون دکترت اعتماد کن قطعا خودش میدونه چیکار داره میکنه

اخه من ی دوره خوردم، میترسم باز بشه کیست، یکماه اچ دی خوردم تا رفع بشه 

سونو میکنن به یه اندازه ای رسید امپول ازادسازی میده نمیزارع کیست شه

دفعه قبلی روز 12 رفتم سونو گفت خیلی خوردی. ترکیده.. وایی بخدا ماکافاتی داشتم تا رفع بشه 

من دو سه ماه پیش لتروزول خوردم به چه روزی افتادم.... دیگه غلط بکنم بخورم الان دیگه دارو نمیخورم می ...

چرا چی شدی؟ سر خود نباید بخوری

سرخود نخوردم پیش متخصص خوبی میرفتم همش لکه بینی و خونریزی گرفتم دو ماه به هم ریخته بود منو دیگه به ...

اخه من باردار نمیشم. تنبلی تخمدان دارم

اخه من ی دوره خوردم، میترسم باز بشه کیست، یکماه اچ دی خوردم تا رفع بشه 

الان همون هشتم بری سونو کنه کیست نمیشه اگه انقد تخمکت رشد میکنه با یه قرص چه نیازیه قرص میخوری🙄من ماه قبل اولین بار لتروزول خوردم با یه دونه امپول روز چهاردهم تازه سایزش شد هجده