2777
2789
عنوان

کادوی تولدم+🎇

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاچقدربدم خوبه

کاش ببری برای تعویض
یا خودت بدی کادو به یکی که اندازشه
بعید بدونم بتونی تو شیپور خوب بفروشی...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من تازه خوشگلتر از این خدایی ۲۰۰ تومن هم کسی نمیخره نزاشتم برا فروش ولی خب خودم میدونم ...ب نظرم ۸۰۰ ...

نگفتم که۸۰۰میفروشم ۸۰۰خریداری شده.درسته کسی این قیمت نمیخره

شاید ۲۵۰ بخرن. به نظرم نفروش نگه دار. تو دیوار فقط دوست دارن مفت بخرن

باور میکنی من مبلامو که یه سال بود خریده بودم فروختم سه تومن. از بس که مشتری نداشت. آخرشم دو و ششصد و پنجاه داد خانومه. 

جابه جا شده بودم دیگه جا نداشتم نگهدارم

تعویض نمیشه چون ازشهردیگه خریدن 

ببین حقیقتا با 500 هم خیلی بعیده که فروش بره...میخوای قیمتشو توافقی بزن...ببین چند میخرن...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
شاید ۲۵۰ بخرن. به نظرم نفروش نگه دار. تو دیوار فقط دوست دارن مفت بخرن باور میکنی  مبلاموریه  جو که یه ...

۲۵۰هم خیلی کمه آکبنده میشه کادوهم دادخیلی  خاصه ازمدهم نمیفته.آره متاسفانه همه دنبال مفتن