2777
2789

صاف و صادق..مهربون....

محترم...

مسعولیت پذیر..

....

کسی ک ازشکست های گذشتم فرصت سواستفاده وسرکوب برای من درست نکنه...

کسی ک انسانیت حالیش باشه...

کسی که منو پناه باشه...

....

(البتع ک پناه اول هرکسی خدای مهربان هست) ولی...

گاهی دلمون یه همراه واقعی میخواد...

پناه من....هرجایی مراقب خودت باش❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین جانم❤️انشالله قسمت همه جوون ها،❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
دلم لک زده برا مهربونی دیدن... کاش بیاد روزی... کسی باشه ک اذیتم نکنه... 💚🌷

توکلتون به خدا باشه💙خودش براتون میچینه💙

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

انشالله بیاد 

ولی من گشتم نبود و به این ایمان آوردم غیر از خودم و خدا کسی رو ندارم

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   
توکلتون به خدا باشه💙خودش براتون میچینه💙

باوجودی ک ازوقتی ک جدا شدم خیلی ها خواستن بیان جلو....اما هیچ کدوم اونی نیست ک دلم میخواد....

یبار دوستم ازم پرسید معیارت چیه؟

گفتم کسی که قشنگی دلش تو صورتش،، ادبش توی صحبت کردنش،، تلاش و مسعولیت پذیریش....فهمیم بودنش...

کسی ک‌راحت بتونم بهش تکیه کنم...

نترسم ازش...

میشه ینی؟...

توزندگی متاهلی قبلیم انقد ترسیدم و طرد شدم ک ب هیج کس نمیتتونم اعتماد کنم....ولی این تنهایی رم نمیخوام فدا کنم ..هیج وقت نخواستم صرفا بخاطر گریز ازتنهایی هرکسی رووارد زندگیم کنم...

اما یه طورایی انگار چشم ب راهم.....چشم به راه یه فردی ک آدم باشه انسانیت بدونه....و..و....❤

باوجودی ک ازوقتی ک جدا شدم خیلی ها خواستن بیان جلو....اما هیچ کدوم اونی نیست ک دلم میخواد.... یب ...

انشالله همونی شه که میخاید، 💚