2777
2789
عنوان

داد زدن تو خواب

338 بازدید | 15 پست

شوهرم مدت زیادیه تو خواب داد میزنه واقعا خسته شدم از دستش یهو نصف شب یه داد و فریاد میزنه خودم وبچم از خواب بیدار میشیم تپش قلب میگیریم بعد فرداش که بهش میگم باور نمیکنه نه تو خواب حرف میزنه نه خواب میبینه روانیم کرده دیگه ازش وحشت دارم بگین چرا اینجوریه خجالت میکشم جایی بخوابیم یا کسی خونمون باشه همه ازم میپرسن چرا داد میزنه شوهرت😓

البته بگم که کمرش درد میکنه ممکنه بخاطر این باشه؟

باید چه دکتری بره ایا درمان داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خواب بد میبینه بیدارش کنین منم شوهرم گاهی اینطوری میشه بیدارش میکنم یکم آب بهش میدم میگه خوب بو ...

نه میگم که خواب نمیبینه اخه هرشب خواب هرروز که میخوابه اینجوری باید خواب ببینه که صداش برسه تو واحد دیگه؟

کلافه شدم

نمیترسی؟میتونید برید خونه کسی بخوابید

چرا میترسم تو اوج خوابم یهو کنار گوشم دادمیکشه 

وقتایی که بیدار باشم از نفساش میفهمم قبل داد زدن بیدارش میکنم 

ماهیچ جا نمیخوابیم غیر از خونه مامانش

خیلی پولدارم😅
شوهرت رو از لحاظ اعصاب و روان بررسی کنید

از نظر اعصاب که خیلی زود جوش میاره ولی خودش میگه داد زدنم بخاطر کمر دردمه چون نمیتونم تو خواب پهلو به پهلو شم اذیت میشم