2777
2789

من حدود ۴ هفته هستم‌ بتام بالای ۴۰۰ شد   و دکتر امروز برام سونوی واژینال نوشت  ک ببینه قلبش تشکیل شده یا ن من خوندم تو همی نینی سایت ک خطر ناکه     حاا چیکار کنم من گفتم حدود ۸ هفته برم        هیچ علامی جز سمت راست شکم یکم درد دارم ندارم

آخه چرا نگرانی منم ۵ هفته بودم حدودا بتام ۴۰۰ بود چیزی هم نبود خداروشکر 

مثبت فکر کن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو واژینال دادی

نه شکمی ۸ هفته و یک روز بودم فکر کنم ،ببین زودتر از ۸ هفته نرو استرس الکی میدی به خودت 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
قلبش تشکیل شده بود یا ساک؟ از سونو میترسم

قلب که نه من چون درد داشتم ۴ هفته انجام داد ببینه خارج رحم نباشه دیگه ۶ هفته که رفتم نذاشتم واژینال انحام بده گفتم شکمی انجام داد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من بتام ۱۰۱ بود ، هفت هفته رفتم سونو قلب ، نگران نباش اولین سونو برای همه واژیناله چون کوچولوهه توی ...

خب تو ۱۰۱  هفته چند بودی       سونو رو هفته چند دادی ک نشون داد قلبش تشکیل شده یان