2777
2789
عنوان

حالم خیلی بد

188 بازدید | 12 پست

تورو خدا بهم بگید چجوری آروم بشم، منو همسرم با هم بحثمون شد بعد 11سال زندگی مشترک اولین بار اینطوری بهم حمله کرد گرفت گلوم رو داشت خفه ام می‌کرد با اون یکی مشتش میکوبید تو قفسه سینم، باور کنید تا حالا حتی به شوخی منو نزده، از همه بدتر جلو پسر ٧سالم اینکارو کرد و اون بچه طفلی اونقدر گریه کرد تا خوابش برد 

اصلا برام مهم نیست منو زده یا هرچی دارم دق میکنم از اینکه بچم اینقدر غصه دار شده 

از همون موقع هم رفت از خونه بیرون و بهش  پیام دادم بیاد خونه در جواب گفت بخاطر پسرمون همو تحمل کنیم تا چندسالی که بزرگتر بشه و بعدشم جداشیم، من خیلی دوستش داشتم و عاشقانه همسرش شدم اونم همینطور ولی نمیدونم چش شده، شغلش کارمند و اصلا اهل هیچ برنامه ای هم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲عزیزم خدا بهتون عشق رو تو خانواده بده

خیلی عجیب بود رفتار همسرتون🥺

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
دعوا سرچی بود؟

یکی از اقوام مادرم فوت کرده بهش گفتم من میخوام همراه مادرم برم ختم که تنها نباشه 

یهو گفت  همش واسه خودت میری میای من گفتم کجا رفتم بخدا هیچ دوستی ندارم همشون رو کنارگذاشتم یا با مادرشوهرمم یا با مادرم 

اونا هم چون پا تو سن گذاشتن باهاشونم که کاراشون رو کنم

دارم‌ خفه میشم دوست دارم فریاد بزنم

حق داری عزیزم من تا بعده چند وقت هنوز میرم تو فکرش میخوام دیوونه شم ولی شما که میگی بار اول بوده به این شدت با همدیگه که خوب شدین جلو پسرت به هم دیگه محبت کنید 

یکی از اقوام مادرم فوت کرده بهش گفتم من میخوام همراه مادرم برم ختم که تنها نباشه  یهو گفت &nbs ...

مردا هم توی این اوضاع اقتصادی داغونن.وقتی دعوایی پایه و اساس نداره فقط و فقط دل پر طرف هس که این حجم از خشونت میاره.درکش کن.اصلا و ابدا کارش رو تایید نمیکنم ولی شما با خانومیت میتونی مرهم باشی روی زخماش