2777
2789

جدیدا متوجه نودول تیروئید شدم که بعد از پاتولوژی مشخص شده بدخیمه و باید جراحی کنم ، الان خیلی نگرانم از اینکه بعد از جراحی چی میشه ، نکنه همه چی بدنم بهم بریزه ، عادت ماهانه بهم بریزه ، اختلال خواب بگیرم ، چاقی و اضافه وزن شدید ، پوکی استخوان ، هزارتا از این فکرا ، تازه من فکر اقدام به بارداری بودم که متوجه شدم و الان فکر اینم میکنم که شاید دیگه نشه باردار بشم یا اگرم بشم بارداری سختی داشته باشم با اضافه وزن شدید 

خلاصه که داغونم ، از طرفی نودول بدخیم من یکطرفه ست و نمی‌دونم کامل باید تیرویید رو در بیارم یا نیمه سالم بمونه ، چون دکتر گفت اگه نیمه سالم بمونه می‌تونه جبران کنه برای بدنت 

ولی اینم گفت احتمال اینکه در آینده درگیر بشه بازم هست ، یعنی ممکنه طرف دیگه هم مبتلا بشه ولی نگفت حتمیه گفت ممکن هم هست نشه 

حس یه آدمیو دارم که قراره قطع عضو بشه و تا آخر عمرش این نقص باهاشه ، از اینکه تا آخر عمرم قرص بخورم خیلی ناراحتم و اینکه میگن خود قرص تیرویید عوارض بدی داره هم نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شاالله کامل به زودی خوب میشی 

کم کاره یا پرکار؟

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

عزیزم من سال ۹۲ جراحی کردم و یه مقدار کوچیک از تیروییدم موند و سال ۹۶ بچه دوم رو باردار شدم و خداروشکر مشکلی پیش نیومد.استرس نداشته باش الان هم قرص میخورم و خداروشکر مشکلی پیش نیومده

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.

من عمل کردم  سال ۹۷  زمانی که ۲۷سالم بود وتواقدام  برای بارداری بودم 😔من جراحم خوب نبود  بااینکه بیمارستان خصوصی رفتم .  به پاراتیروییدها وحنجره ام آسیب زد . بعدمن  دادشم عمل کرد  پیش یه جراح خوب  .خواهرمم  داره‌ .  اگه چندتادکتر  بهت  گفتن عمل    بگردیه جراح  باتجربه زیاد عمل تیرویید   پیداکن  . کدوم شهری؟  ندولت پاپیلاریه ؟  سایزش چنده؟ 

من سال گذشته، نصف تیروییدم را برداشتند. ندول من خوش خیم بود، ولی طی ۶ سال خیلی رشد کرد و این اواخر موقع ورزش و یا دراز کشیدن حس تنگی نفس داشتم. 

عمل ساده ای بود. کلا ۴۵ دقیقه طول کشید و همون روز مرخص شدم. تا یک هفته درد شدید گلو و گردن داشتم. بعد از اون خوب شدم. تا چند هفته هورمون ها تنظیم نبود، ولی بعد خوشبختانه نیمه باقیمانده جبران کرد و الان سطح هورمون هام نرمال هست و دارو نیاز پیدا نکردم.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم من سال ۹۲ جراحی کردم و یه مقدار کوچیک از تیروییدم موند و سال ۹۶ بچه دوم رو باردار شدم و خداروش ...

اون مقدار نتونست جبران کنه و دارو نخورید ، بخاطر مقدار باقیمانده همیشه آزمایش و سونو میدید که درگیر نشه ؟  نظر دکترتون بود که کامل برنداشتن یا خودتون اصرار کردید ؟

موقع عمل  جراح اگه  لازم بدونه کل تیرویید  خارج میکنه .  من  موقع سونو فقط چندتا  ندول نشون داده بودکه بزرگترینش ۵ میل بود   ولی بعد عمل  دکتر به شوهرم  گفته بود مجبورشدم کل تیرویید دربیارم چون طرف دیگه  هم  کیستهای خیلی ریزداشته . ممکنه   بعدچندسال  نیازبه عمل مجدد باشه . همون یبارهمشودربیارن بهتره 

من عمل کردم  سال ۹۷  زمانی که ۲۷سالم بود وتواقدام  برای بارداری بودم 😔من جراحم خوب ن ...

بله پاپیلاری و زیر یک‌سانت ، دنبال یه جراح‌خوبم ، دکتر خودم دکتر فرشته کمانی رو معرفی کرده که ظاهراً کارش خوبه ، هنوز نرفتم پیشش ، دکتر خوب که زیاد هست تو همین نی نی سایت خیلی معرفی کردن ، شما پیش کی عمل کردید ؟

موقع عمل  جراح اگه  لازم بدونه کل تیرویید  خارج میکنه .  من  موقع سونو فقط ...

الان شما همه جوره خوبی ، مشکلی نداری ؟ چاق نشدی ؟ بارداری داشتی بعدش  ؟ واای هزارتا فکر میاد تو سرم 😓