2777
2789
عنوان

چند ماهه که نماز نمی خونم

633 بازدید | 62 پست

قبلا مرتب میخوندم، جدیدا اگه بخونم یکی در میون میخونم با خودم میگم چی فایده نخونم بهتره. نماز صبح رو که چند ساله نمی خونم. 

میدونم اشتباه میکنم اما وقتی نماز میخونم زیاد توجه نمیکنم به نماز میبینی شروع کردم به خوندن بعد دو دقیقه تموم شد، بجای که حواسم به نماز باشه بیشتر دیگری فکری تو نماز دارم. الان دوست دارم آدم خوبی باشم خدا منو دوست داشته باشه کمکم کنه بیشتر بهش ایمان بیارم، میدونم همه چیز و همه کسم خداست و هر چی اون بخاد میشه. 

نمیدونم تو دو راهی قرار گرفتم، بلاتکلیف چکار کنم

میدونم اگه نماز رو دوباره بخونم اولش خوب شروع میکنم اما ادامش شل میشه

من چندساله نمیخونم خدا رحم کنه اون دنیا بهمون فقط😑

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترک کنی کامل دیگه شروع مجدد خیلی سخت میشه 

کنار نزار نمازو 

حتی اگه حواست جمع هم نبود باز بخون 

آدم وقتی قطع میشه نمازش آنجا. از چیزی که بهش تعلق داشته جدا شده همیشه حس و حالش ناخوشه

واقعا، قبلا نمیخوندم عذاب وجدانم بیشتر بود، الان برام عادی شده اگه نخونم

من یهو یکهفته میخوندم یکماه نمیخوندم😑

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

همین نماز بدون حواس هم بهتر از بی نمازیه...

شما فقط بخون و کم کم سعی کن ایراداتشو بر طرف کنی....

حیف نیست ؟ الان که جوونی جبران کن ، چند سال دیگه که سنت بره بالاتر و کلی نماز قضا داشته باشی خیلی کار برات سخت تر میشه...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب چرا نمیخونی

نمیدونم ایمانم شاید ضعیف شده

امروز بعد از چند سال رفتم نماز جماعت خوندم  چقدررررر ارامش گرفتم خاک تو سرم تحت تاثیر جو بعضی ...

آره جماعت خوبه،. می‌بینی اطرافیان رو که با هم خدا رو عبادت می‌کنند حس خوبی میده خدا اونجا من بیشتر حس میکنم. اما فکر کنم تحت تاثیر اطرافیان هم یکم قرار گرفتم الان همه میگن آدم خوب باش کافیه انسان باشیم کافیه

میگن نماز رو نباید سبک بشماری و ادا کنی، من وقتی میخونم انگار نخوندم بهتره

نه اینجوری نیست. منم اکثرأ تو نماز حواسم نیست. پرسیدم گفتن حتی اگه حواست نیست بازم بخون. مهم اطاعت فرمان خداست. ما باید برادریمونو ثابت کنیم تا بتوانیم ادعای ارث و میراث کنیم