2777
2789
عنوان

قرص آهن یبوست میاره؟

2812 بازدید | 117 پست

بچه ها باردارم 

شنبه دکترم برام نوشت این قرصو فروفورت گاین

حالا از همون روز یبوست دارم 

نمیدونم چیکار کنم میترسم جفتم اینا بیاد پایین چون آدم زور  میزنه 

از اونورم نخورم پس چیکار کنم 

تاحالا یبوست نداشتم تو بارداری 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بله

به دکترت اطلاع بده برای یبوستت هم دارو بنویسه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر قرصه اهنه باید مارکشو عوض کنی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بله به دکترت اطلاع بده برای یبوستت هم دارو بنویسه

گفتم کلا نخورم اهنو 

نمیشه ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
آره آب زیاد بخور تا یبوستت برطرف شه

اب زیاد میخورم خواهر 

گفتم کلا نخورم اهنو  نمیشه ؟

باید بخوری

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

آره منم همینو میخورم واسه کم خونیم یبوست میاره بدجور

پووووووف😭😭😭

من میگم خدایا چرا اینجوری شدم 

سرچ کردم دیدم برای اهنه

باید بخوری

ای خداااا

بله عزیزم 

من با شربت انجیر که صبح به صبح ناشتا میخوردم حلش کردم 

چهار تا انجیر خشک توی یه استکان آب و اگه دیابت نداری یه تکه نبات  و یک شبانه روز داخل یخچال صبح به صبح میخوردم و دوباره درست میکردم برای فردا صبح  ضمنا فوق العاده کلسیم بالایی داره و توی وزن گیری جنین هم موثره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.