2777
2789
عنوان

سلام چرا این همه هرزگی عادی شده

402 بازدید | 29 پست

یک زن 50 ساله  هرزه باشه  «اولا خیلی خوب بود ک ناچار شد بخاطر بچه هاش بره سرکار..» چجور میشه با چه زبونی میشه اصلاحش کرد هروز باربا چن نفره دیه تو خونه پیداش نمیشه کرد کامل شده هرزه این زنه خاله منه ک مامانم خیلی غصه میخوره بیچاره بچه هاش هر چقد میگن باز اون گوش نمیده.... 

دیگ کار از کار گذشته برا ایشون

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عادیه دیگه متاسفانه دیت اول خیلی دختر پسرا خونه خالی قرار میذارن دیگ

ایشونم خیلی متاسفانه..... :)

موندم ۱۰ سال دیگه میخواد بد تر بشه دقیقا چجوری میشه

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

بله متاسفانه دغدغه و ناراحتی ابن روزای منه وقتی میرم اینستا پست میبینم تا لباس اینترنتی ببینم میبینم به عنوان مدل شدن خودنمایی میکنن، توی فروش مانتو چه لزومی به چرخش و عشوه زنه؟ 

یعنی یه تیکه پارچه ارزش داره؟

در واقع فروششون حرامه مه با خودنمایی میفروشن

سینه مچ پا مو گردن شکم کجارو بگم همه بیرون، اینستا ایرانو ار راه به در کرده 

بله متاسفانه دغدغه و ناراحتی ابن روزای منه وقتی میرم اینستا پست میبینم تا لباس اینترنتی ببینم میبینم به عنوان مدل شدن خودنمایی میکنن، توی فروش مانتو چه لزومی به چرخش و عشوه زنه؟ 

یعنی یه تیکه پارچه ارزش داره؟

در واقع فروششون حرامه مه با خودنمایی میفروشن

سینه مچ پا مو گردن شکم کجارو بگم همه بیرون، اینستا ایرانو ار راه به در کرده 

چرا تهمت میزنی هنوز چیزی ثابت نشده

تهمت نیست چرا گرفتنش با یکی بعد اون دختراش بیچاره ها سرشون افتاد زمین تو خونه شوهرشون الانم خونه نمیشه همش میره دیدیم ک میره یکسره 

از خدا بترس. دیده رو هم نباید بگی، چه برسه به اینکه شما ندیدی. سرکارربری هرزه میشی اخرش؟؟؟

عزیزم دیه سر کار نمیره اولا میرفت بیچاره شوهرش معتاد بود این راه افتاد ما میگیم چجوری بر گردونیمش دیه سر کار نمیره اما دلمون میسوزه بخاطر کمبود محبت  و بی پولی افتاد این راه...