2777
2789
عنوان

کمک؟!.....

184 بازدید | 8 پست

بچه ها من ی کاری پیدا کردم و دوس دارم کار کنم پسرمم ۳سالشه شوهرمم مخالف کار کردن منه میگه ب بچه و خونه داری برس سال بعد برو ک بچه بزرگتر بشه میخام پسرمو بزارم پیش مادرم صبح تا عصر شوهرم میگه حوصلش سر میره نظر شما چیست ؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
برو سرکار
7
50%
نرو سرکار
7
50%
  كوچک رويایی من دنيا اگر خودش را بكشد نميتوان به عشق من به تو شك كند تمام بودنت را حس می كنم

عزیزم اگه ضمن عقد حق اشتغال داری و برای پسرتون مشکلی پیش نمیاد و از امنیت کارش و مناسب بودن فضاش اطمینان دارید که خوبه 

اما اگه این موارد رو ندارین به نظرم بهتره به حرف همسرتون گوش کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه ضمن عقد حق اشتغال داری و برای پسرتون مشکلی پیش نمیاد و از امنیت کارش و مناسب بودن فضاش اطم ...

همه چیش خوبه شوهرم فقط مشکلش بچه هس ک تنها هس و خونه مامانم همبازی نداره 

كوچک رويایی من دنيا اگر خودش را بكشد نميتوان به عشق من به تو شك كند تمام بودنت را حس می كنم
پسرت هنوز کوچیکه اگه مشکل مالی نداری فعلا وقتتو بزار واسه اون

فک کنم باید همین کارو کنم

فک کنم باید همین کارو کنم

وسطای دوران  ابتداییش وقتت خالی میشه میتونی اونموقع بدون فکر واسترس بری سرکار ،البته اگه کار نیمه وقت داری بازم میتونی بری مثل کار اداری ومعلمی 

وسطای دوران  ابتداییش وقتت خالی میشه میتونی اونموقع بدون فکر واسترس بری سرکار ،البته اگه کار نی ...

مرسی گلم وقت گذاشتی ♥️