2777
2789

عدد بتاتون روز چندم دادید عددش چند بود و بعد تکرار چقد بالارفت؟

من ۴۳ بوده گفتن بعد ۷۲ساعت تکرار کنم 

چند باشه خوبه؟

بعد درد حالت پریودی طبیعیه؟

ناراحت نشی اسی.ولی ی تاپیک دیگم یکساعت پیش بود،بعد ۳ روز تاخیر بتاش ۳۲۵ بود،داشت زجه میزد ک کمه دکترم گفته کمه وای چکار کنم.هر چی میگفتم خوبه می‌گفت نه نه ! 

بابا توروخدا یکم صبر کنید قشنگ ۳_۴ روز از موعدتون بگذره بعد آزمایش بدید.قبل آزمایش اول تست بزنید اگر مثبت شد بعد بتا بدید.

بخدا برای ما ضرری نداره،ضرر و استرسش فقط مال خودتونه.

من بعد ۲ روز تاخیر ۲۵۰ بود.تا ۸ هفته ن دکتر رفتم ن سونو.۸ هفته رفتم سونو،خداروشکر همه چیز خوب بود.الان ۹ هفتمه.

صبر کنید صبر رر

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناراحت نشی اسی.ولی ی تاپیک دیگم یکساعت پیش بود،بعد ۳ روز تاخیر بتاش ۳۲۵ بود،داشت زجه میزد ک کمه دکتر ...

عزیزم حرفت درسته ولی بعد دوسال انتظار یک روز انتظارم خیلی سخته 

عزیزم حرفت درسته ولی بعد دوسال انتظار یک روز انتظارم خیلی سخته 

بچه اولم رو  ۹ سال منتظر بودم.ماهی ک باردار بودم،۶ روز بود تاخیر داشتم،یشب با شوهرم رفتیم دور بزنیم شانسی گفتم بیا بریم تست بگیرم،الکی الکی ... اصلا یک درصد هم احتمال نمی‌دادم باردار باشم.ساعت ۳ شب تست زدم فوری مثبت شد،صبحشم آزمایش دادم بتام ۱۵۰۰ بود.

الان دومی رو باردارم،بعد دو روز تاخیر تست زدم مثبت شد بعد بتا دادم ۲۵۰ بود،ولی خب فکر بد نکردم،۸ هفته رفتم سونو همه چیز خوب بود خداروشکر.

انشاالله بهترینا برات رقم بخوره 🥰

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!