2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودکشی چیزی حل نمیشه تازه بدتره، مرگی وجود نداره انسان از یک جهان به جهان بالاتر  می‌ره ، آگاهی بیشتر میشه ، از نعمتی که خدا بهت داده استفاده کن ، فکر کردن حتی به خودکشی گناه هست ، از خدا بخواه کمکت کنه ، همه سختی  داریم فقط صبر کن ، خدا دایم در حال امتحان کردن ماست ، صبر کن ، معجزه میشه

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
با خودکشی چیزی حل نمیشه تازه بدتره، مرگی وجود نداره انسان از یک جهان به جهان بالاتر  می‌ره ، آگ ...

کارم شده گریه فقط هیچ امیدی ندارم دیگه حرمتی بینمون نمونده اگه فقط نداری بود میساختم اخلاقش لجن شده

شوهرم خیلی بداخلاق شده اصن اعصاب نداره بددهن شده فحاشی میکنه کتک کاری میکنه.انگار یه آدم دیگه شده او ...

آروم باش نصف ایرانی ها  مشکل مالی شدید  دارن  تو خونه همه جنگه  مگر این که پولدار باشی تو هم زیاد به شوهرت  گیر نده بزار بگذره این وضع 

آروم باش نصف ایرانی ها  مشکل مالی شدید  دارن  تو خونه همه جنگه  مگر این که پولدا ...

بخدا من گیر نمیدم اصن سرم تو لاک خودمه این هیچی واسه خونه نمیاره ازم غذای خوب میخواد منو میزنه در این حد نفهمه خستم کرده دیگه نمیکشم

کارم شده گریه فقط هیچ امیدی ندارم دیگه حرمتی بینمون نمونده اگه فقط نداری بود میساختم اخلاقش لجن شده

میدونم چی میگی منم با همسرم همین مشکل دارم ، ولی صبر کردم ،  وقتی اخلاقش بده باهاش اصلا حرف نزن بذار خودش آروم میشه ، سعی کن بتونی خودت اوضاع آروم کنی ، کنترل کن زندگیتو ، نزار خراب بشه ، سکوت بهترین حرفه 

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
واقعا لیاقت نداره درکش کنم😭

شغل مردا زندگیشونه. الان زندگیتون در مرحله بسیار حساسیه. اگه درکش نکنی از چشمش میافتی. دوست من در همین شرایط شما بود. طلبکار میومد در خونه. گفت من میرم خونه بابام حوصله ندارم. شوهره گفت من الان به پشتگرمی تو نیاز دارم اگه بری دیگه برنگرد. دوستم حرفشو جدی نگرفت. بعد از چند ماه مشکل حل شد و دوستم برگشت شوهره راهش نداد. گفت وقتی تو سختی پیشم نبودی تو راحتی هم حق نداری باشی. و طلاقش داد 

شغل مردا زندگیشونه. الان زندگیتون در مرحله بسیار حساسیه. اگه درکش نکنی از چشمش میافتی. دوست من در هم ...

بابا من جایی نمیرم هیچوقتم قهر نکردم نذاشتم هیشکی از مشکلاتم باخبر بشه الان مشکل دست بزن داشتنش و فحاشیشه.وحشی شده اصن