2777
2789
عنوان

کاشت مژه 🤗

139 بازدید | 19 پست

اونایی که مژه کاشت کردن قیمتشون چند خوبه پشیمون که نشدین از این کار ؟🧐 

من مژه هام بیشترش به خاطر مژ مصنوعی ریخته الان گفتم مژه بکارم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون بدبخت مژه هات استراحت بده

قبلا زدم الان یک سال بیشترش ریخته خیلی زشت شده نمی‌دونم چیکار. کنم😥

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اکستنشن و میگی؟

اره به نظرم همون اسم جدیدش من خیلی توی این کارا وارد نیستم 😐

می‌خوای اصلا یه کانال بدم اساسی از اون مشاوره بگیری؟کانال پوست مو زیبایی هست اون هر چی گفت انجام بد ...

اره بده مرسی 🤗

https://t.me/zibaee_kadeeto بیا عزیزم  برو ببین چی میگه و باید چکار کرد

مرسی گل 🌹

اگه اسپایکی و کلاسیک بخوای که حجمش کمه ۳۵۰  اگه پر مثل والیوم بخوای ۵۰۰ ولی انجام نده حالا که ...

هر چند ماه باید تمدیدش کنم ؟

من چون مژه هام ریخته است می‌خوام انجام بدم یعنی الان انجام ندم خوب نیست ؟