2777
2789
سوالی داری. بپرس گلم اطلاعاتم کامله تو این زمینه  شاید کمکی بهت بککنم

ممنون عزیزم از لطفت

کلا روندش به چه صورته؟نیاز به مصرف دارو یا تزریق هست؟

انجامش دردناکه؟ اصلا نمیدونم چه طور انجام میدن

روز چندم سیکل انجام میشه؟

من میخوام برم کلینیک ابن سینا

شانس گیراییش چقدره؟

دوقلو به بالا انجام میدن یا اگه یکی هم بخوای میشه؟آخه میگن ریسکش بالاس معمولا ۲ تا یا ۴ تا انجام میدن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم از لطفت کلا روندش به چه صورته؟نیاز به مصرف دارو یا تزریق هست؟ انجامش دردناکه؟ اصلا نمی ...

من روز سوم سیکلم رفتم قرص لتروزول و متفورمین خوردم روز یازدهم رفتم سونو همون شب آمپول زدم فرداش رفتم شوهرم تو آزمایشگاه آزمایش اسپرم داد سه ساعت بعد رفتم گرفتم بردم مطب بهم تزریق کردن یه ربع خابیدم و پاشدم اومدم خونه

من رفتم دکتر که اقدام کنم برا بارداری بعد کلی آزمایش و اینا همه چیم اوکی بود شوهرمم خوب بود آزمایشش ...

من متاسفانه دارم زمانو از دست میدم

همسرم زیاد ازمایشاتش خوب نیست

خودمم جدیدا دکترم گفت تنبلی تخمدانم شروع شده

اگه ۲ سال پیش همون اول کار دکتر برای همسرم آزمایش می‌نوشت شاید زودتر می‌فهمیدیم و برای iui اقدام میکردیم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
ممنون عزیزم از لطفت کلا روندش به چه صورته؟نیاز به مصرف دارو یا تزریق هست؟ انجامش دردناکه؟ اصلا نمی ...

از روز دووم قاعدگی دارو مصرف میکنی روز ۱۲ ام میری سونو انجام میدی از فولیکول خوب داشته باشی روز ۱۴ ام به همراه همسر تشریف میبرین نمونه از ایشون میگیرین تقویت میکنن به واژن شما تزریق میکنن 

بله باید آمپول های زیر جلدی دور ناف تزریق کنی برای فعال شدن تخمدان

و اینکه نه احتمال چند قلویی نداره .احتمال نتیجه گیریش ۳۵ درصدد هست

من متاسفانه دارم زمانو از دست میدم همسرم زیاد ازمایشاتش خوب نیست خودمم جدیدا دکترم گفت تنبلی تخمدا ...

عزیزم اصلا نگران نباش اینقددددر همه چیز پیشرفت کرده ک واقعا بچه دار شدن آب خوردنه فقط زمان میبره

من روز سوم سیکلم رفتم قرص لتروزول و متفورمین خوردم روز یازدهم رفتم سونو همون شب آمپول زدم فرداش رفتم ...

آمپول چی تزریق میکنن؟ برای چیه؟عضلانی هست؟

به سلامتی گلم

ممنونم عزیزم سلامت باشی مهربون

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
از روز دووم قاعدگی دارو مصرف میکنی روز ۱۲ ام میری سونو انجام میدی از فولیکول خوب داشته باشی روز ۱۴ ا ...

آمپولش دردناکه

از بچگی من از آمپول وحشت دارم🤦🏻‍♀️🥲خیلی ساله نزدم فقط سرم میزنم