2777
2789
عنوان

مربی رانندگی چیزی یاد نمیده

223 بازدید | 7 پست

فقط میگه گاز ..کلاج..دنده عوض کن..دیگه حرفی نمیزنه بگه در چه شرایطی باید چیکار کنم..باید شفاهی هم توضیح بده؟یا همون بگه کجا گاز بدم یا کلاج بگیرم..سه جلسه رفتم

من جلسه اول قطعات ماشین و چطوری روشن کردن ماشینو توضیح داد برام

از جلسه دوم به بعد میگفت حرکت کن و اشکالاتمو میگفت و میگفت که چیکار کنم تا درست برم

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هیچی به من نمیگه.نه اشکالاتم نه توضیحاتی

خب بهش بگو برام توضیح بده

یا هم مربیتو عوض کن

مربی آقا بگیر خیلی بهتره

همیشه سعی کنید خودتون باشید،و اگه اینی که الان هستید خودتونید سعی کنید خودتون نباشید!!🌚🌱
فردا بهش تذکر میدم که برام توضیح هم بده.فقط میگه گاز ترمز کلاج

خب شاید جلسه ها قبلی بهت گفته چیکار کنی

وگرنه نمیشه توضیح نداده باشه و بگه گاز،کلاج

اصلا توضیح نداده.خودم تو گوگل سرچ کردم یکم یاد گرفتم

مربیتو عوض کن و به مدیر آموزشگاه بگو