2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیایید ترشیم خراب شده

727 بازدید | 33 پست

پنج روز پیش ی دبه ترشی هفت بیجار گذاشتم

طاقت نیاوردم درشو باز کردم،موادش سفته هنوز نرسیده ولی آبش کش میاد

آب و سرکه و نمک ریختم توش،چهار روز تو اتاق گذاشتم و بردم تو تراس

دلیلش چی میتونه باشه

بوی بدم نمیده کاملا سالمه فقط آبش یکم کش میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موادشو بعد ازینکه جوشوندی خشک نکردی ؟

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

منم ترشی درست کردم به شدتتتت نرم شده 😕 اصلا جلو افتاب هم نبوده

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

مواد ترشی باید بعداز شسته شدن  خشک بشه کامل بعد ترشی بریزی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
نمکش کم بوده ،ترشی رو اگه با نمک سنگ بندازین عمرا نرم نمیشه ،خوش رنگو ترد میمونه

الان نمک اضافه کنیم میشه ؟

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

مستقیم میبردی تراس

منم سه روز پیش درست کردم امروز باز کردم درشو نگاه کنم ببینم ابش چیزی کم داره چون میکشه تو جونش ممکن ابش بی مزه بشع

یکم سرکش کم بود ابش یکم خالی کردم سرکه نمک ریختم دوباره ریختم توش

اصلن ابش کش دار نبود همه مواد هم سالم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته