2777
2789
عنوان

تعریف کنم رفتار استادمو ،بگین کراش زده یانه.مهربون باشیدا😊

| مشاهده متن کامل بحث + 11646 بازدید | 269 پست

بعدش من ی مدت منتقل شدم جای دیگه بخاطر کارم .سوال داشتم باهاش تماس گرفتم فرداش پاشد اومد اونجا منو دید ایستاد نگا کرد هیچ نمیگفت بغض کرده بود من سلام کردم .یبار دیگه ام اومد نمیرفت دوس داشت حرف بزنه .گوشیم زنگ خورد با دوستم حرف میزدم جلو همه میپرسید کیه .خیلی توجه میکنه .حالا دیده روی خوش نشون نمیدم یکم سرد شده ولی خیلی لاغر شده و معلومه حالش خوب نیست .نظر شما چیه ؟یعنی دوس داره منو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه 😂👩🏻‍🦯

والا 😅😂😂

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بعدش من ی مدت منتقل شدم جای دیگه بخاطر کارم .سوال داشتم باهاش تماس گرفتم فرداش پاشد اومد اونجا منو د ...

دوست داشتع باشه مستقیم میگه یا شمارت میگیرع حتما

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
بعدش من ی مدت منتقل شدم جای دیگه بخاطر کارم .سوال داشتم باهاش تماس گرفتم فرداش پاشد اومد اونجا منو د ...

برو سمتش ی بار حالشو بپرس یکمم توجه نشون بده دورو برش باش پیشنهاد دوستی میده 

زنگ بزن سوال بپرس یا توی واتسب یا تلکرام سوال بپرس 

🏖آبانی🦂🧡