2777
2789

این یه معمای قتله!
جاش ردلی قاتل سریالی  که درگذشته تکسیدرمیست بود شبانه به دنبال زن های زیبایی میگشت که اونهارو  گروگان و در اخر به قتل برسونه !
 جاش بعد از دزدیدن زن ها ، به مدت یک هفته اونهارو در قرنطینه قرار میداد . فقط اب ... بدون غذا !
بدون خوراک !
روز هشتم جاش شبانه میز شام رنگین و مجللی میچید و از مقتولش میخواست که از خودش پذیرایی کنه !
این مرد در اتمام کار برای اینکه شانس دوباره ای به زن ها بده دو قرص مقابل قربانی ها میگذاشت درخواست میکرد که پیل درست رو انتخاب ، و اون رو همراه با شرابی که جاش برای اونها سرو میکرد بخوره !
هیچکس موفق به تشخیص درست قرص نمیشد و همه زن ها با مسمویتی شدید و دردی طاقت فرسا جون خودشون رو از دست میدادن اما این چطور میتونه ممکن باشه ؟
جدا هیچکس ؟
دومین و اخرین سوال ...
اکه قصد جاش فقط کشتن زن های بیچاره ی بخت برگشته ی جذاب بوده ، پس دلیل اجرای قرنطینه ی غذایی میتونه چه علتی داشته باشه ؟

Nothing

احتمالا از بس خوردن مردن🥺😐

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه هر دو قرص بد باشن کی میدونه 

یا تو شراب یا غذاشون سم باشه

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

من فکر میکنم هیچ یک از قرص ها مشکلی نداشتن مشکل غذای سنگین بعد 7روز فقط اب خوردن باشه

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 
من فکر میکنم هیچ یک از قرص ها مشکلی نداشتن مشکل غذای سنگین بعد 7روز فقط اب خوردن باشه

جوابش اومد

سوال اول بخاطر این بوده که شراب مسموم کننده بوده

سوال دوم بخاطر اینکه چربی کافی از دست بدن و بشه راحت تاکسیدرمی کردشون

الهام گرفته شده از قاتل معروف ادوارد تئودور گین*

Nothing