2777
2789
عنوان

چی بپزم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
واسه منم درست کن😂

کاش پیشم بودی برات درست میکردم بخدا😭😂 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا سیب زمینی بشور با روغن و نمک بزار تو مایکروویو بزار رو۹دقیقه

یه تخم مرغ هم بنداز آبپز بشه 

بعد پخت بکوب و کره هم بزن با خیارشور و گوجه و سنگک نوش جان😅

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
نخوربد مضره

خیلی دوست دارم

سعی میکنم دیرب دیر بخورم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حق داری خوشمزه ست، بچه های منم خیلی دوست دارن، اما وقتی میخورن نگران میشم، به خاطر همین اصلا نمیخرم.

والله شنیدم مارکای ایرانیش همه نشاسته س

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...