2777
2789

زمانی که چشم باز کردم زیبایی های دنیا رو در صورت تو و در وجود تو یافتم 

آنگاه که مهربانانه بر من لبخند زدی و با عشق نگاهم کردی 

عشق همچون نور خورشید بر قلب من نفوذ کرده و من آموختم که عشق چیست ؟

آنگاه مرا با محبت در آغوش امن خود جای داده و دست مهربانی بر وجودم کشیدی من دریافتم محل امن من کجاست ؟

مادرم زهرا بر دستانت بوسه میزنم که من را اینگونه بزرگ کرده ای و همچون معلمی زندگی کردن را به من آموختی 

خدای را می‌ستایم که همچون فرشته ای را بر من اعطا کرد و سجده ی شکر به جا می آوردم که قلبم از عشق مادر پر شده است 

مادر عزیز تر از جانم این فرزند نافرمان خود را دوست تر بدار و اورا به خاطر کارهایش در حق خودت ببخش 

دوستت میدارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم کوتاه بود🥲🥲

میگفتی تو تاپیکت حداق چند بند میخوای 

برای بقیه اش بنویس 

دلم اندوه می‌شود زمانی که از من دور میشوی گویی قلبم را کنده و وسط روخانه ای روان انداخته 

زمانی که نگاهت میکنم وجودم لبریز از شوق و ذوق کودکانه ای می‌شود که از شدت ذوق نمی‌تواند خوشحالی اش را پنهان کند و همچون کودکی بپر بپر می‌کند  

مادر عزیزتر از جانم زیبایی ات را نمی‌توان توصیف کرد همان گونه که نمی‌توان خدایی خدارا توصیف کرد زیرا کلمات در برابر عظمت اسم  مادر کم می‌آورند همانگونه  که در برابر عظمت اسم پروردگار کم آوردند و سر تعظیم فرود آوردند

شبها دلم می‌خواهد در آغوش تو به خواب بروم زیرا همانگونه که گفتم محل امن من آغوش توست مادر 

بیش از این نتوانم گفت از تو ای بهترین من 

زیرا من هم کم آوردم در برابر تو ای مادر من 

میگفتی تو تاپیکت حداق چند بند میخوای  برای بقیه اش بنویس  دلم اندوه می‌شود زمانی که از م ...

عزیزم برا معلممون فرستادم ، معلممون گفت باید برای حضرت زهرا باشه این یه جوریه انگار اسم مادر زهرا بوده

ببین گلم توصیه میکنم که اگه انشا نیست و فقط دلنوشته هستش 

حرف های دلت رو برای بانو حضرت فاطمه ی زهرا بنویس راستش من الان حوصله ندارم فکر کنم بنویسم دفعات بعدی خواستی تاپیک بزنی درست تر بنویس تا طرف  مقابلی که تاپیکتو دید بدونه چیکار کنه گلم 🙂

الانم حرفای دلت رو بنویس واسه بانو 

مثلا خواسته هات رو بگو یا مثلا بگو چقدر دوسش داری 

بگو چه چیزهایی ازش یاد گرفتی  و داری تو زندگیت انجام میدی و یا میخوای انجام بدی 

بنویس که چقدر که ایشون بانوی بزرگواری هستن 

اگه فکر کنی و به دلت رجوع کنی خیلی چیزها میتونی بنویسی