2777
2789

بچه هاتون اگه گوشی دارن ممکنه یه عروسک آبی بلند به اسم هاگی واگی رو از اینترنت نگاه کنن...سرچ کنین ببینین... باید بگم این عروسک از یه کارتون نیست و در واقع از یک بازی ترسناک به اسم پاپی پلی تایمه و بسیلز خشونت باره و موضوعش تبدیل بچه ها به عروسک...عروسک های زنده....لطفا مراقب باشین بچه هاتون نبینن...

یکی از بچه های فامیل که ۸ سالشه دیدم نگاه میکنه گفتم به شما هم بگم

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت اطلاع رسانیتون

🌹🌹🌹🌹

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ممنونم از اطلاع رسانيت دخترم تبلت داره كه بازى هاى انلاين معمولا انجام نميده(به ندرت،زير نظر خودم)

بازی نکنه که هیچی....بازی ویدئویه...ولی خب استریم هست یا کلا ویدیو های توضیحش... لزوما لازم نیست بازی کنه....ممکنه یه ویدیو در بارش ببینه و به نظر شما کارتون دیدن بیاد

پسر من و پسر عمش ۹ سالشونه اصلا اینو بازی نکردن فقط بچه ها تعریف کرده بودن ازش یه مدت ترس.  کاب ...

تازه فصل ۳ قراره بزودی بیاد...اون توضیح کامله این فراینده و قطعا از دو فصل قبلی خشن تره....دقیقا انگار این سنا خیلی بهم میگن و میشنون ازین بازی

تازه فصل ۳ قراره بزودی بیاد...اون توضیح کامله این فراینده و قطعا از دو فصل قبلی خشن تره....دقیقا انگ ...

من تمام بازیهای خشن پسرم رو هر چند که خیلی ناراحت شدم. پاک کردم مثل جی تی آی یا مورتال کومباد .الان هم اجازه نمیدم بازیهایی که آدم کشی و خشونت داره انجام بده .مقاومت میکنه ولی چون میدونم روانش آسیب میبینه جدی هستم