2777
2789

هفت ماهمه، مرغو چه جوری میپزید که بو و مزه بد نده؟ خیلیییی بد میشه من میذارم، مخصوصا فرداش که اصلا نمیشه خوردش بوی گند و مزه افتضاحی میده.

گوشتم گرونه نمیشه همش گوشت بذارم.

لایک نکن لطفا

هرجور بپزی بازم دوست نداری منم همینجوری بودم 

مگه اینکه برم خونه کسی مرغ یکی دیگه رو مبخوردم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخ کن کباب مرغ درست کن 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

عزیزم جوجه کبابش کن

اگه نمیتونی توی باربکیو بپزی داخل فر هم میشه پخت

اگرم فر نداشتی میتونی همون جوجه کباب رو داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخش کنی و بخوری

اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻

مرغ رو بدون آب ، با کمی کره و زعفرون رو شعله کم بزار بپزه و دو طرفش یه مقدار سرخ بشه 

آنگاه که لیاقت دریافت خدا را در خویش داشته باشی ، بدان که او به هزاران شیوه در تو تجلی خواهد کرد.

من با پیاز و زرچوبه میزارم یه جوش میخوره بعد خالی میکنم میشورم دوباره میپزم. توش هویج و فلفل ویه حبه سیر بریز با دوتا پیاز که سرخش میکنی.ادویه هم بزن

کم بپز که نمونه

برگ بو هم خوبه بندازی توش ولی نمیدونم برای بارداری خوبه یا بد

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b