سلام دوستان من الان حدود یک ماهو خورده ایه هفته ای دوبار راکوتان میخورمم قبلش موهام انقدرر ضخیم بودد بخاطر مصرف فیتو ک نگم خیلیی خفن شده بود. الان ک راکوتان و ازیترومایسین میخورم خیلیی نازکک شدن و ناراحتم اونهمه خرج و هزینه کردم ک موهام جون دار و ضخیم شن چ کنم☹️خیلیام میگن عوارض بدی داره پوستمم هنوز خوب نشده باید همچنان تا ۲۰بهمن بخورم تا دوره کامل شه مامانم میگه بخور هفته ای دوبار چیزی نیس دوباره بعد از اینکه دورت کامل شه موهات مثل قبل ضخیم میشه. نظر شما چیه چیکار کنم😔شمام موهاتون نازک شده بود؟یکی دوتا مشکل نیس ک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم نه. اما کسی رو میشناسم که مصرف کرد و جوشاش رفت اما کبدشو داغون کرد اون قرص. ارزش نداره. جاش روتین پوستی مخصوص نوع پوست خودت رو یاد بگیر و صبور باش. آب کلی مصرف کن. خوب بخواب. تغذیتو رعایت کن. صبور باش تا نتیجه بگیری