2777
2789

همکلاسی بودیم در حد کتاب و جزوه بود ، پیج همو داشتیم و استوری همو گاهی ریپلای میزدیم

اما الان بعد یک سال و نیم از فارع التحصیلی 

یهو اومد گفت ازت خوشم اومد و قصدمم ازدواجه 

اگر ممکنه چند ماهی همو بشناسیم بعد به حانواده .ها بگیم

یه هفتهس داریم حرف میزنیم. چندبارم شوخی جنسی کرده من بهش تذکر دادم

الان این رفتارش طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شوخی جنسی میکنه یعنی مهم نیست که از دستت بده یا نه اینقدر میکنه تا یا تو پا بدی یا کات کنه مردی که ازدواج بخواد ترس از دست دادنت و ناراحتیت رو داره و همونطور که تو میخوای خودت رو خوب نشون بدی اونم میخواد هیچ وقت با شوخی جنسی شان خودشو پایین نمیاره که فکر بد کنی درموردش

مثلا چجور شوخی ای؟

چجوری تذکر میدی بدتر نمیشه؟ همون لحظه آف شو برو چن روز محلش نده

راستی یه هفته که خیلی کمه واسه چنبار شوخی جنسی😐😐😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

نمیشه گفت قصدش ازدواج و خواستن نیست

اما احتمالا یکم گرم مزاجه یا یه چیزی شنیده در رابطه با اینکه در این خصوص با طرف مقابل صحبت کنید و اینطوری مثلا می خواد سر حرف رو باز کنه

در هر حال جنتلمن مآب نیست. یک هفته زوده برای اینقدر صمیمیت

هر جا احساس کردید که از شوخی یا رفتارش ناراحت می شید تذکر بدید و عکس العملش رو در مقابل این تذکر بسنجید. 

اگر خیلی در این خصوص پافشاری کرد بگید که خط قرمزهاتون خیلی مهم هستن و اجازه نمی دید که کسی اونها رو زیرپا بذاره و ترجیح می دید دیگه ادامه ندید

مثلا چجور شوخی ای؟ چجوری تذکر میدی بدتر نمیشه؟ همون لحظه آف شو برو چن روز محلش نده راستی یه هفته ک ...

مثلل دیشب گفتم من دلم میخاد اسم بچهم حامی باشه 

بعد به فامیلش خیلی میاد 

بعد شوخی جنسی کرد، برای باردار شدنم.

منم گفتم لطفا شوخی جنسی نکن 

گگفت چشم 

بعد بحث عوض کرد

نمیشه گفت قصدش ازدواج و خواستن نیست اما احتمالا یکم گرم مزاجه یا یه چیزی شنیده در رابطه با اینکه در ...

ن پا فشاری نمیکنی گاخی عذرخواهیم میکنه. 

بهم گفت ک گرم مزاجه و علتشم همینه

موقعی ک همکلاسی بودیم خیلی پسر خوبی بود هول نبود 

از وختی ک پیشنهاد داده اینجوری میگه. 

بگم همشهریم نیسنسم 

فاصلهمون یک ساعته

ن پا فشاری نمیکنی گاخی عذرخواهیم میکنه.  بهم گفت ک گرم مزاجه و علتشم همینه موقعی ک همکلاسی بو ...

خب ممکنه اینطوری بخواد مزاجش رو به شما بگه 

فقط مراقب باش که حدود رابطه رو با این تیپ آدم ها حفظ کنی

اگر خواهان شما باشه به این حدود احترام میذاره اگر قصدش فقط رابطه باشه خودش زود خسته میشه و یه بهانه جور می کنه برای رفتن