2777
2789

بچه ها از دیشب حس میکردم قوطی روغن نباتی جلو دماغم گرفتن...بااینکه آدم بشدت تمیزی هم هستم...وخونرو کلا دیشب تمیزکرده بودم ولی هی حس میکردم بوی شدید روغن میاد البته از ساعت ده شب اینجور شدم و علاوه نفهمیدم...تااینکه یک ساعت پیش پاشدم ناهاربپزم ....چشمتون روز بد نبینه یهو قوطی روغن نباتی پخش زمین شد و قشنگگکک رو آشپزخونه نصفه روغن قوطی ریخت . 

حالا حالیش اینجاس همین ک این روغن ریخت اون بو هم قطع شد😐😐😐😐😐😐

کلید اسرار👀👀👀👀

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرشو باید بندازی دور

موکته...

چرا؟!!

با شامپو فرش شستم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

😅😅😅😅😅چ جالب

کلا برا خودمم جالب بود...

یعنی ناخوداگاهت میخواست خبرت کنه؟

بخدا عین حقیقت و گفتم...دلیلشم اصلا نفهمیدم...

برای شما هم اتفاق افتاده

کلا در تعجبم..حالا چی میشد بجای روغن اینجور پول میفرسادی خدا😂