2777
2789
عنوان

بی اشتهایی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 44 پست

عفونت ادرار و کم خونی نمیزاره وزن بگیرن این دوتا رو چک کن مشکل نداشت مولتی ویتامین سندروس شکلاتی بهش بده.برا قطره اهنم لیپوزوفر رنگ ابی که۱۴درصد هست بهش بده.رنگ قرمزاهنش۷درصده.حتما قبل و بعد قطره اهنش چیزی بهش نده که اون جذب شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت ادرار و کم خونی نمیزاره وزن بگیرن این دوتا رو چک کن مشکل نداشت مولتی ویتامین سندروس شکلاتی بهش ...

اتفاقا تازه بردمش چکاپ عفونت ادرار سونو بردمش شکرخدا چیزی نبود،باشه عزیزم ممنون

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
از ۶ ماهگی تا ۱۶ ماهگی☹️اشتباه کردم

اشکال نداره دیگه گذشته

شش ماهگی اشکالی نداره ولی دیگه از هفت نباید میکس میکردی..

حالا هم سعی کن با ارامش و بازی کم کم عادتش بدی

وقتی نخورد عصبانی نشو

جمع کن یکساعت دیگه دوباره بیار ببین میخوره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خب یعنی فقط میکس میخورده این مدت؟؟؟یا لابلاش غذا هم میدادی

غذا میدادم اما چون عادت کرده بود عمرا نمیخورد و بالا میاورد مجبور میشدم باز میکس شده بدمش😔

اشکال نداره دیگه گذشته شش ماهگی اشکالی نداره ولی دیگه از هفت نباید میکس میکردی.. حالا هم سعی کن با ...

چشم ممنون عزیزم

باور کن فقط پسر شما نیست همشون همینن تحفه ها😂😂😂

😂اره میدونم اکثرا همه میگن،ادم غصه اش میگیره بخدا

با بازی میخورد باز چند قاشق،دو روزه اونم گذاشته کنار

شاید مریض شده.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
شاید مریض شده.

علایم سرماخوردگی نداره،فک میکنم از دندونشه چون تب نداره اما بی اشتهاست و یکی دو بار استفراغ کرده و یکمم عذر میخوام مدفوعش شل بود

علایم سرماخوردگی نداره،فک میکنم از دندونشه چون تب نداره اما بی اشتهاست و یکی دو بار استفراغ کرده و ی ...

خب این ویروس جدیده. آسهال و استفراغ. ببرش دکتر

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰