2777
2789
برای ما نوشتن ندارن گفتن کلاس اول بزارید یا بگیرن فقط حروف یاد میدن

خانوادها از مدیر مهد خواستن بنویسن 

خودش هم گفت باشه ولی در حد دوخط مینوسن .

اینجوری دستشون هم روان میشه

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   
اتفاقا من خیلی دوس دارم خوبه کلاس اول دوره باشه براشون  اینجوری پایه قوی تر میشه

بچه ها این جوری فکر نمیکنن 😊

من توی کلاس بچه هام دیدم موردای اینجوری اکثرا از تکرار کلافه و بی انگیزه میشن ‌حتی اگر معلم توی یه درس زیاد بمونه بچه هایی که تازه یادش گرفتن هم حوصله شون سر میره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها این جوری فکر نمیکنن 😊 من توی کلاس بچه هام دیدم موردای اینجوری اکثرا از تکرار کلافه و بی انگ ...

حالا پسره من اگه ببینه یه چیزو بلده،کلی ذوق میکنه

باورت میشه دیشب از استرس نخوابیدم چون بغل دستیش ۴ روزه شیطونه نشستن کنار هم درس هیچی گوش نداده 

ن رو اصلا یاد نگرفته امروز هم ایران قراره تدریس بشه

اگه پیش دبستانی یه پیش زمینه داشت برای الانش خیلی بهتر بود

مثلا ریاصی رو که پیش زمینه داره خیلی موفق تره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری