2777
2789

از دو روز قبل موعد تا یک هفته بعدش ممکنه نشون بده.

برای من که تا یک ماه بعدم نشون نداد

آزمایشم مثبت شد😄

ولی سقط کردم🥺

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دو روز قبل موعد تا یک هفته بعدش ممکنه نشون بده. برای من که تا یک ماه بعدم نشون نداد آزمایشم مثب ...

من دیشب بیبی زدم منفی شد ۲ روز مونده به موعدم . ولی وقتی خشک شد من خودم یه خاله دیدم . ولی فقط خودم می‌دیدم همسرم ندید. اینقدر گریه کردم ک باز منفی شده 

میگن بعد موعود بزنی نتیجش مطمئن تره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
عههههه آخه ۲ روز مونده به موعدم دیشب بیبی زدم منفی شد اینقدر غصه خوردم یعنیدهنوزم اومید هست ؟؟

ایشالاهرچی بخای میشه حالانشدم دوباره امتحان کن ضررک نداره ایشالاک دوباره تست بزنی مثبت باشه

من دیشب بیبی زدم منفی شد ۲ روز مونده به موعدم . ولی وقتی خشک شد من خودم یه خاله دیدم . ولی فقط خودم ...

عزیزم متولد ۸۱هستی؟ اخه خیلی وقت داری.برا چی بی تابی کنی؟

من سی سالمه و سه ساله اقدامم. بسپر به خدا. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

عزیزم متولد ۸۱هستی؟ اخه خیلی وقت داری.برا چی بی تابی کنی؟ من سی سالمه و سه ساله اقدامم. بسپر به خدا ...

اول اینکه درسته سنم کمه . ولی همسرم ۳۰ سالشه . برای اون الان وقتشه 🥺 دوم اینکه ۲ساله ازدواج کردم همه واسم حرف گفتن 😞😞😞😞سوم اینکه پدرشوهرم همش تو جشن ها مخصوصا سرسفره هفت سین میگه انشالله شما هم بچه دار شین این منو خیلی اذیت می‌کنه 

اول اینکه درسته سنم کمه . ولی همسرم ۳۰ سالشه . برای اون الان وقتشه 🥺 دوم اینکه ۲ساله ازدواج کردم هم ...

عزیزم درکت میکنم منم هم سن توعم و دوساله خونه خودمم یکی ک سقط کردم ولی حرف مردم بیشتر رو اعصاب و روان آدمه  

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤