2777
2789
عنوان

کمک بچه تازه به دنیا اومده

504 بازدید | 28 پست

سلام برادرزادم یک هفتشه هم شیر خشک میخوره هم شیر مادرش اما خیلی بالا میاره مخصوصا وقتی که شیر خشک میخوره زردی هم داره مارک شیر خشک اپتامیل به نظرتون چه مشکلی داره ؟

شیر زیاد می‌خوره که بالا میاره ، اروق شو بگیر بعد شیر دهی

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زردی بچه رو بردین دکتر ....زیر دستگاه خوابوندین ؟؟؟

عزیزم شیر خشک ببلاک خوبه ...مارک شیر خشک عوض کنید انشالله بهتر بشه ...سعی کنید وعده هاش بیشتر باشه ولی کمتر بدین بخوره....باد گلو رو حتما بگیرین...یکم بالا آوردم طبیعی ...

خب شیر خشک بعش ندید

مکلات گوارشی پیدا میکنه

کمکی بهش آب ترنجبین بدین هم مغذی هست براش و هم برای فعال کردن کبدش و رفع زردی کمک میکنه

هیچ ضرری هم برلش نداره

به هر حال اگه مجبورید و خواستین شیر خشک بهش بدین من شیرخشک هیپ ارگانیک را پیشنهاد میدم

شیرخشک ارگانیک هستش

گرونه ولی ارزشش را داره به نظرم

شیرخشک واسش سنگینه از ی شیر خشک سبکتر استفاده کنین . واس زردی هم پیگیر باشین . مادر اصلا چیزای نفاخ ...

برای زردی نور درمانی و دارو استفاده میکنیم  به نظرتون به خاطر شیر خشکشه چون در طول دوساعت دو تا سه بار بالا میاره

خب شیر خشک عوض کنه مارکی دیگه بگیره تا بسازه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اروق شو میگیریم 

اگه مادر شیر نداره از شیر خشک کمکی استفاده کنید، شیر مادر زود زود در حجم کن و وعده زیاد بچه استفاده کنه ، هم زردیش می‌ره هم عوق نمیزنه

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

رو هم بهش ندید تر جیحا یا شیر خشک یا شیر مادر باهم خوب نیست شیرش کمه مگه مادرش که شیر خشک هم میده یه چی بخوره شیر داشته باشه اگه هم چاره نداره بینش دوساعت فاصله بده متوجه شدی گلی. باهم نده همزمان شیر هم کم بده شاید رفلاکس داره