2777
2789
عنوان

وال مش چیست؟

112 بازدید | 2 پست

وال مش روشی ابتکاری یا به اصطلاح آکادمیک یک نوع مهار لرزه ای است که با استفاده از شبکه فیبر شیشه ای یا سایر مواد مقاوم در برابر محیط‌های قلیایی به عنوان جایگزینی برای وال پست سنتی و مقاوم در برابر لرزه عمل کرده و به طور کلی عناصر غیر سازه ای را تقویت می‌کند.

وال مش با مسلح کردن المان‌های غیرسازه‌ای به روش شبکه ای می‌توان تا حد زیادی توان لرزه ای را بالا برده و مقاوم در برابر درزها و شکاف‌های احتمالی باشد.

این تکنیک راهگشا برای اولین بار در کشور ما در منطقه کوی دانشگاه تهران و با کاربری آموزشی-خوابگاهی زیر نظر متخصصان حرفه ای شرکت نوین وال مش اجرا شد. اگر نیازمند خدمات حرفه ای و مقرون به صرفه وال مش هستید، نوین وال مش  تولید کننده وال مش ایده آل ترین گزینه برای فروش، طراحی، نصب و اجرای وال مش است که می‌توانید جهت دریافت مشاوره با آنها تماس بگیرید.

وال مش با رعایت ضمیمه ششم آیین نامه ۲۸۰۰ جایگزین مقرون به صرفه و کارآمدی برای وال پست است. مزایای بی شماری مانند هزینه کمتر، افزایش مقاومت و اجرای سریعتر را ارائه می‌دهد. این امر آن را به گزینه ای بسیار مناسب برای ترمیم سطوح بتنی، تقویت درزها و ترک‌ها و تقویت مصالح ساختمانی تبدیل می‌کند.

علاوه بر این، وال مش را می‌توان برای تقویت و تثبیت مواد عایق قیری یا سیمانی استفاده کرد. این مواد دارای قابلیت افزایش بافت طبیعی سنگ در معادن و تقویت نقاط برش روی دیوارها برای نصب مجراهای الکتریکی و مکانیکی است. با افزایش استحکام کششی و دوام مصالح ساختمانی، به طور موثری از ایجاد ترک بین جنس‌های مختلف، مانند زمانی که دیوار با یک ستون یا ستون فلزی برخورد می‌کند، جلوگیری می‌کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.