2777
2789
عنوان

اگه شماشوهرتون بگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 50 پست
هرکاری که فکرشو بکنی کرده  😔😔😔

خدا به دلت صبر بده چرا مشاوره نمیری یاجدابشی گلم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردا همینن میدونم ناراحت کنندست ولی همه ی مردا حتی بعداز متاهل شدن هم دست از هول بازی برنمیدار ...

خیلی بده حس میکنم من به چشمش نمیام

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
خدا به دلت صبر بده چرا مشاوره نمیری یاجدابشی گلم

چون بچه دارم و متاسفانه هنوزم شوهرمو دوس دارم💔🫠

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان باهاش قهرم سعی کرد بیادبغلم نزاشتم فردابش میگم

حق داری چون زن با هزار امید با شوهرش زندگی میکنه بعد یک مرد این حرف رو بزنه حتی به شوخی هم درست نیست اگه یک زن این حرف رو به شوهرش بگه باورکن اون زن رو زنده اش نمیذارن اونوقت ما زن ها اینقدر مظلومیم که هر چی بهمون بگن عیب نداره باید تحمل کنیم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
یعنی شما نمیشه عکس یه مردا ببینی و خوشت بیاد واسه دوستت بفرستی عجب چیزیه؟

نه ازدواج یعنی تعهد فقط متاهل شدن نیس که یعنی زبانی کلامی و نگاه تعهد داشته باشی 😢😢

اینجور چیزارو میبینم از ازدواج میترسم من واقعا تحمل همچین چیزایی ندارم پدرشو در میارم

همه مردامثل هم نیستن که😢

نه ازدواج یعنی تعهد فقط متاهل شدن نیس که یعنی زبانی کلامی و نگاه تعهد داشته باشی 😢😢

نمیدونم والا من که خب ممکنه قیافه یکی را ببینم خوشم بیاد و بگم چه خوشگله، زن و مردم نداره ها، انسانه، زیبایی ها را میبینه و تحسین میکنه

خدا لعنت کنه مردای متاهلی که دل زنشونو سراین کثافت کاریا میشکنن

واقعاخدا لعنت کنههههههه دلم خیلی ازش شکست

همه مردامثل هم نیستن که😢

بنظرم اینو دیدی واکنش نشون ندی پررو تر میشه 

نه اینکه سرش دعوا را بندازی و فلان

ولی قهر باش باهاش زیاد بش اهمیت نده مثل قبل

کم کم خودش ادم بشه حساب کار دستش بیاد

چون بچه دارم و متاسفانه هنوزم شوهرمو دوس دارم💔🫠

🥲🥲عزیزم پس یکاری کن شوهرت بیادمشاوره شاید درست سد دست ازکاراش برداشت

لطفا خانومای متاهل چش چرونی از شوهرتون دیدین یا کارای دیگه نگید مرده عب ندارع و فلان

واکنش نشون ندین پررو تر میشه همون اول کار ی کاری کنید حساب کار دستش بیاد ک شما بازیچش نیستید 

من خیلیارو دیدم همین چیزای کوچیکو تحمل کردن چیزای بدتری سرشون اومده🤦🏻‍♀️