2777
2789

لطفا حرفای منو بخونید کامل توضیح دادم

اگه کسی بلده و کمکم کنه خیر ببینه🥹

فقط میتونم از گوگل استفاده کنم😩😩

الان رفته روی  سیف مود یا حالت ایمن🤦🏻‍♀️

توی تاپیکا سرچ کردم هر کسی ولوم کم، گوشیش هنگ کرده یا خراب شده بعدش گوشیش رفته روی سیف مود

مثل من که دیشب آب ریخت روی ولوم گوشیم 

سریع پاکش کردم ولی انگار آب رفت توش

ولوم گوشی شروع کرد پر پر زدن خود به خود کم و زیاد میشد صدای گوشی بعد از چند دقیقه ولوم کم خراب شد

و فقط ولوم زیاد کار میکنه، الان از بالای صفحه نوشته برای خاموش کردن سیف مود ضربه بزنید

میزنم روش خاموش روشن میشه ولی باز سیف موده

نمیخوام ببرم تعمیرگاه میترسم گوشیمو فلش کنه نمیخوام اطلاعاتم پاک شه

با خراب شدن ولوم کم مشکلی ندارم‌ بعدا تعمیرش میکنم ولی الان یکی بگه چجوری این سیف مود رو خاموش کنمم😩😩😩🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفا هر راهی بلدین به من بگین 

چهار بار خاموش روشن کردم🫠

غصه نخور درست میشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشیو کامل خاموش کن آب ریخت سشوار میکردی رو گوشیت ..بنداز رو حالت پرواز ...ببین چطوری میشه 

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

بذار نزدیک بخاری.ی حالتی بذار ک اب بیاد بیرون .اگ بتونی سشوار از دور بگیری هم خوبه فقط زیاد ازنزدیک نگیر خیلی داغ بشه .خشک بشه درست میشه .خاموش کن تاصب بذار خشک بشه 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
اگ آب ریخته باشه بزار داخل برنج درس میشه

یه کم از لیوان آب ریخت پشت گوشی دو ثانیه ای خشکش کردم

نمیدونم چرا ولوم کمش کار نمیکنه! چرا نمیتونم از حالت سیف خارجش کنم🥲🥲

غصه نخور درست میشه.
گوشیو کامل خاموش کن آب ریخت سشوار میکردی رو گوشیت ..بنداز رو حالت پرواز ...ببین چطوری میشه 

یعنی ممکنه توی ولوم آب مونده باشه؟ زود خشک کردم فکر نمیکردم ولوم هنگ کنه

۲۴ ساعت گذشته اخه

الان وقتی گوشیو خاموش روشن میکنم به صورت خودکار میره حالت پرواز ولی درست نشده هنوز

غصه نخور درست میشه.
یه کم از لیوان آب ریخت پشت گوشی دو ثانیه ای خشکش کردم نمیدونم چرا ولوم کمش کار نمیکنه! چرا نمیتونم ...

بازم شاید آب داخلش رفته باشه ...

امشب خاموش کن بزار تا صبح داخل برنج اگ درس نشد ببر تعمیرگاه

۲۴ ساعت گذشته فکر کنم ولوم کامل خراب شده🥲

ن خشک بشه درست میشه من گوشیم افتاد تو اکواریوم با باد سشوار خشک کردم و دوسه ساعت بعدم روشنش کردم .سعی کن خاموش کنی و ب حالتی بذاری ک اب ب راحتی بیاد بیرون .اطراف جایی ک اب رفته رو با گوش پاک کن تمیز کن .مث جای شارژ یا هندزفری .اروم اروم بکشی خشک میشه 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
ن خشک بشه درست میشه من گوشیم افتاد تو اکواریوم با باد سشوار خشک کردم و دوسه ساعت بعدم روشنش کردم .سع ...

آخه خیلی کم آب ریخت

روی اسپیکر و جای هندزفری نریخت

اگه روی ولوم ریخته ولوم اصلا سوراخی نداره که توش آب بره

برجستس 

الان یه روز کامل گذشته فکر کنم آب توش نیست ولوم خراب شده که گوشی رفته روی حالت امن🫠🥲

غصه نخور درست میشه.