بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برو سرکار اگر میتونی حتی با حقوق متوسط خیلی بهت کمک میکنه روحیت بالا میره زمانت و زندگیت بهتر میگذ ...
بخوای از صفر شروع کنی حقوقت معمولاً اولش کمه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
من الان ۲۴ سالمه و مجردم دنبال پیشرفتم ، دیگه هر کس یه شرایطی داره و با توجه به موقعیتش باید تصمیم بگیره
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
وای زدی تو هدف همینکارو باید کنم زندگی ولی فقط درسو کار نیست ادامشو چیکار کنم منظورم ساختن زن ...
وقتی خودت رو ارتقا بدی خودش پیدا میشه حالا این ارتقا دادنه از نظر هرکی متفاوته یکی درس میخونه یکی تو کارش یکی به چهرش میرسه یکی استایلش یکی از لحاظ پولداری هرکی یه مدل ارتقا پیدا میکنه و طرفت وقتی ببینه توی فلان چیز تو از بقیه بالاتری جذبت میشه
عزیز دلم اخه چجوری ظاهر ک نمیتونم هئچ کاری کنم مگه اینکه برم سرکار و درس بخونم معلم بشم
مثلا من خودم خیلی به چهرم و استایلم رسیدم ورزش کردم و چندتا عمل که لازم بود برای زیباتر شدن و الان نسبت به همسنای خودم خیلی بهترم البته بازم نگاه و سلیقه هرکس فرق میکنه یه موردی پیدا شد باهم ازدواج کردیم چون ازدید اون طرف من متفاوتر بودم نسبت به بقیه حالا این تفاوته میتونه از هر لحاظی که گفتم باشه
مثلا من خودم خیلی به چهرم و استایلم رسیدم ورزش کردم و چندتا عمل که لازم بود برای زیباتر شدن و ا ...
چ عملی انجام دادی؟؟؟
من میترسم عمل اینا انجام بدم چون بینیم معمولیه نیاز نداره هزینه عملشم بالاس ژل لبم ک باید ژل خوب بزنم اونم فقط یک ساله هزینه اونم زیاده ارزونشم هست ولی میترسم از بس تو اینستا دیدم خراب کردن
میمونه بوتاکس دنباله ابرو ک مامانم میگه از الان زوده و گوشت پشت پلک میاری
اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱