یه تجربه شخصی هست ،الان فهمیدم مثلا اگ میخاین خونه ای بگیرین صاحبش مرد باشه بهتره ،میخاین چیزی بخرین از یه اقا بخرین بهتره
یا در کل میخاین معامله ای کنین ک طرفتون زن هست هیچ وقت خودتونو دخالت ندین سعی کنین فقط شوهرتون طرفش باشه ،من خودم اینو فهمیدم بعد چندین تجربه ،من خودم یه زنم ،خودمم میگم اخه زنا یجورین حساسن ،طرز تفکرشون خیلی فرق داره و... مردا دلشون ب رحم تره🫡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
خودت خریدی ؟ بدع دست برادری شوهری ،چوب بکنن تو استینش
بله خودم
نياز ب مرد ندارم برا انجام كارام اين ادم مشكل دار تر از اين حرفاست كلي پرونده و شاكي داشت ادم نيست بدجنس ترين و بي رحم ترين و خدانشناس ترين ادمي ك تاحالا مواجه شدم باهاش