2777
2789
عنوان

ده کیلو توی سه ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 3359 بازدید | 211 پست
اسی حالا قدو وزنت چقده

من والا قدم صدو شصته😂شایدم 159 دقیق نمیدونم

وزنمم نگم بهتون😭45 ولی مطمئنم تا الان توی این ی هفته کمتر شده

بخدا ارزومه منم با خوبی و خوشی بدون مریض شدن و اسیب به معدم وزن 55 رو به چشم ببینم

از داروخانه باید خرید؟

نه زنداداشم از کانال روبیکا گرفته بود من بهش معرفی کردم خودم قرص لاغری گرفته بودم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من والا قدم صدو شصته😂شایدم 159 دقیق نمیدونم وزنمم نگم بهتون😭45 ولی مطمئنم تا الان توی این ی هفته ...

اسی هم قدو هم وزنیم البته من یک کیلو بیشترم🤣

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
😂باشه چون تویی قبول ولی من حسم اونجوری میگه  میفرستم ایشالا جواب بگیرین منم دعا کنید

چی میفرستی🥲😂ممنون ایشالا تنت سلامت و دلت خوش و جیبت پر پول باشه❤️

فکر کنم توایتا جواب میده،۰۹۱۹۸۶۸۰۹۷۷

عطار هستن؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
جالبیش اینه متخصص نیس 😂 کارشناس تغذیه هست ولی تبریز. هرکی من شنیدم رفته راضی بوده چه برای چاقی چه ...

اهاا کارشناس تغذیه هستن 

160  متاسفانه کافیه یکم ناراحت باشم یا استرسی  اشتهام میشه صفر

خیلی شبیه منی

ولی من ارزومه ۵۵ بشم 

واسم کافیه

حالا اگه خدا حال داد ۵۷ ولی بخدا به ۵۵ هم قانعم و راه درازی در پیش دارم

فقط نگران سلامتیتمم معدم افتضاحه