2777
2789

دخترم الان یه سال و۱۱ماهشه الان ۱۵ روزه جیش گفتن تمرین میکنم روزا خوبه جیش میگه شبا ولی جیش میکنه دیشب روغن اسطوخودوس مالیدم به شکمش تاصبح جاش خشک شد حالاامشب روغن سیاه دانه زدم که میگن تاثیرش بیش تره لطفا تجربه هاتون بگین تاچندشب تکرارکنم 

به بعضایم بایدگفت توخودت مهم نیستی🤪چه برسه به حرفات 🙃

ینی چی روغن اوسطوخدوس مالیدم

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دورنافش مگه مثانه گرم میکنه

منم پسزم همسن دختر شماس ولی خب من چند روری بازش گذاشتم خیلی اذیتم کرد اصلا همکاری نمیکرد

فعلا دیگ‌کاریش ندارم‌تا یکم سنش بره بالا

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
دختر من ماه بعد میشه دو سالش چه جوری شروع کردی میشه به منم یاد بدی؟ 

موقع میرفتم دسشویی اونم میبردم وتشویق به کادوخوراکی میکردم 

منم پسزم همسن دختر شماس ولی خب من چند روری بازش گذاشتم خیلی اذیتم کرد اصلا همکاری نمیکرد فعلا دیگ‌ک ...

خداروشکرامشب روغن جواب داد جیش نکردپاشدالان رفت دسشویی

شب میخواد بخوابه ببره دستشویی شبام زیاد آبکی ندش دخترمن نوزدهم میشه دوساله ازبیست ماهگی یادش دادم ال ...

من دوشبه شب اداری نداره ولی واسه پی پی ش نمیگه

من دوشبه شب اداری نداره ولی واسه پی پی ش نمیگه

کم کم میگه شاید ی هفته ده روز طول بکشه معمولا بچها بعد خوردن غذا پی پی میکنن تواین تایم ببرش دستشویی تا عادت کنه بهت بگه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
کم کم میگه شاید ی هفته ده روز طول بکشه معمولا بچها بعد خوردن غذا پی پی میکنن تواین تایم ببرش دستشویی ...

ممنون