2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری ؟ توخواب 

اره چند شب تایپ میکردم دوستت دارم امام زمان دوس دارم کارای خوب کنم

نمازصبح صداش و شنیدم گفت اگه میخوای کار خوب کنی پاشو ....بیدارم کرد واسه نماز اکثرا خواب میمونم

خواهرم قبلنا دیده که ریش سفید داشتن محتوای خوابش یادم نیست

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

اره چند شب تایپ میکردم دوستت دارم امام زمان دوس دارم کارای خوب کنم نمازصبح صداش و شنیدم گفت اگه میخ ...

آها چه خوب عزیزم ریش سفید !ولی گفته میشه ایشون در بین ۳۰ تا ۴۰ سالگی هستن

آها چه خوب عزیزم ریش سفید !ولی گفته میشه ایشون در بین ۳۰ تا ۴۰ سالگی هستن

امام زمان توهر چهره جوان یا پیری ممکنه ظاهر بشه هر زبانی و بلده ائمه محدودیت ندارن که.حکمت خواب خواهرم رو نمیدونم که چرا لباس سفید و ریش سفید داشتن و خواهرم میدونست تو خواب که ایشون امام زمانن

امام زمان توهر چهره جوان یا پیری ممکنه ظاهر بشه هر زبانی و بلده ائمه محدودیت ندارن که.حکمت خواب خواه ...

منم شنیدم که میگن نمیدونم فقط شنیدم که روحشون در جسم یک مرد جوان هست 

حالا خودتون خواب دیدید 

من آره من وقتی بچه بودم از راه مدرسمون میترسیدم شب خوابیدم و خواب دیدم یکی اومد و بهم گفت پاشو برو مدرسه 😅 امام زمان بچه ها میبره مدرسه و یه آقای سبز پوش رو نشونم داد که صورتش مشخص نبود و بچه ای رو داشت از مدرسمون بیرون می‌برد و همراهش بود 

من آره من وقتی بچه بودم از راه مدرسمون میترسیدم شب خوابیدم و خواب دیدم یکی اومد و بهم گفت پاشو برو م ...

فقط تو بچگی؟الهی 

منم تو خواب و بیداری تو خونه مادریم یه اقای سبز پوش و دیدم ولی نگفت و نفهمیدم کدوم امامه

فقط تو بچگی؟الهی  منم تو خواب و بیداری تو خونه مادریم یه اقای سبز پوش و دیدم ولی نگفت و نفهمید ...

نه یک بار هم وقتی بچه بودم گم شده بودم البته پدرو مادرم میگن نه ولی من مطمئنم رفته بودیم با پدرم بیمارستان که نمیدونم چطوری یهو گم شدم دنبال پدرم میگشتم که دست آقای روحانی رو خواستم بگیرم اما اون توجهی بهم نکرد ولی یه مرد جوان نورانی سمتم اومد دستم رو گرفت و باهام حرف زد و کلی منو خندوند وقتی به خودم اومدم دیدم پیش پدرم هستم بعد ها فهمیدم امکان نداشته اون فرد معمولی باشه 

کسی که تا ۴۰روز اصلا گناه نکنه مثل شهید نیری ایشون رو از نزدیک میبینه

جدی؟ کاش منم اینطوری بودم. آرزو دارم تو بیداری امام زمان رو ببینم.
کتاب هیچکس به من نگفت هم بی نظیره حتما بخونین.
کیا میخوان یار امام زمان باشن و برای ظهور قدمی بردارن؟
یاران و عاشقان و منتظران امام زمان، بفرمایین هدیه براتون دارم!
بسم الله الرحمان الرحیم.
سلام دوستان.
هرکی میخواد بدونه چقدر امام زمان مهربانن،
چقدر ما رو دوست دارن و چقدر برامون دعا و استغفار میکنن و مشتاق هدایت و سعادت ما هستند،
چقدر دوران حکومت امام زمان پر برکته و دنیا بهشت میشه!
هرکی مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرته،
هرکی میخواد برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنه و زمینه ساز ظهور باشه،
هرکی میخواد یار امام زمان باشه ولی راهشو نمیدونه،
هرکی فکر میکنه خیلی مسیر رو اشتباه رفته و الآن دیر شده برای یاری امام زمان،
امام زمان الآنم یار میگیرن!
لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.
در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:
"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!
امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.
لینک دانلود کتاب
هیچکس به من نگفت:
https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=12622&lang=fa
مطالعه کتاب به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بله منم بارها خواب امام زمان رو دیدم.
از جمله اینکه ظهور خیلی نزدیکه و آرامش و دنیای بهشتی بعد از ظهور رو دیدم.
و بینا شدن خودم رو هم تو خواب بهم نشون دادن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بله منم بارها خواب امام زمان رو دیدم. از جمله اینکه ظهور خیلی نزدیکه و آرامش و دنیای بهشتی بعد از ظه ...

انشالله هر چه زودتر ظهور کنن و شماهم بتونید بینایی تون رو به دست بیارین