2777
2789

وای واقعا خواهرم پرستاری قبول شده تمام دوستاش کات کردم باهاش...شما واکنش قبول اطرافیانتون چی بود عکس بزارین یا متن

هیچی

عادی بود برای همه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره دو سره برد کرده اونا دوست نبودن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پدرمادرمنم تا یه وسیله برای خونشون جدیدمیخرن تابگوش مادرشوهرم میرسه توخونم دعوامیندازه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
من چند ماه پیش خبر استخدامم رو تو یه جای دولتی دادم سکوت بدی حکم فرما شد مهمونی کلا یخ کرد هیشکی هیچ ...

من میگم مبارکه خانووم ولشون کن دقیقا متهم چون باهم اختلاف سنی نداریم خوشحال میشیم ولی تو جمع خواهد بزرگا ما هم سکوت شد 😆

من میگم مبارکه خانووم ولشون کن دقیقا متهم چون باهم اختلاف سنی نداریم خوشحال میشیم ولی تو جمع خواهد ب ...

مرسی عزیزم

موضوع تبریک نبودا از حسشون ناراحت شدم فکر کردم برام خوشحال میشن